2777
2789
عنوان

سلام بچه ها امشب خیلی گریه کردم از دست خودم خیلی ناراحتم طفلی شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8689 بازدید | 114 پست

فقط راهش اینه بهش بگی دیگه هیچ قدمی واسه خانوادت برنداره. بیشتر وقتها هم خودت تنهابرو خونه مامانت.  شوهرتم سنگین بیاد دیربه دیر بیاد. و اما خودددددت....... راهش اینه طلاقت بده....اخه مرد اینقدر اسکول

اررررره ....مشکل خانواده اسی هستن واقعااااا مزخرف کاراشون و خودشون حالیشون نیس اسی روهم پپه گیراوردن ...

خدا شانس بده شوهرمنکه تا میبینه بابام کاری داره از زیر کار درمیره

میشه برام سه تا صلوات بفرستین یکی برای راضی شدن شوهرم برای ادامه تحصیلم دومیش دانشگاه خوب تو یه رشته خوب قبول بشم   هرکس صلوات فرستاد اعلام کنه تا براش صلوات بفرستم التماس دعا دارم برام  دعا کنین شوهرم بزاره درس بخونم وچشامو عمل کنم دیگه عینک نزنم دعا کنین عمل بشه وپول عملم جور بشه فعلا بدلیجات شوپینگ واکسسوری میفروشم اینم گروهم عکسای بدلیجات واکسسوری رو تواین گروه میزارم https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2nلباس وکفش ارزان قیمت هم میفروشم اینم لینک کانالم https://www.instagram.com/invites/contact/?i=e5ocfpmw3l39&utm_content=ofh39sd‎‏پیج اینستام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تروخدا به حرفم گوش کن همین الان زنگ بزن بهش کلی معذرت خواهی کن و برش گردون خونه، واسش هروز سحری درست کن، تصمیم بگیر به کلی عوض شی، بدو تا دیر نشده

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

ولی از شوخی گذشته.ببین کجا دارم بهت میگم...به الان شوهرت نگاه نکن.همینجوری ادامه بدی یهو یه چیزی میبینی از شوهرت یه رویی میبینی ازش که تو خوابم نمیدیدی اونوقت دیگه به خودت میای که دیره..

فقط راهش اینه بهش بگی دیگه هیچ قدمی واسه خانوادت برنداره. بیشتر وقتها هم خودت تنهابرو خونه مامانت. & ...

پلی بنظر من این استارتر دروغ میگه تایپکای قبلیشم انگار دروغ شخصیت عجیبی داره شوهرش مشکلات دیگه داره ملا اگر هیچکدوم از تایپک هاش راست باشه انگار داره داستان میگه برید تایپک هاش و بخونید خیلی عجیبه بنظرمن کلا داره تو نی نی سایت تایپک دروغ از یه زندگی خیالی میزنه 

اخی دلم براش سوخت ،،،،،، چه شانسی داری ،،،،،، اونوقت من یه شوهر اس و پاس و عوضی دارم که نه خانو ...

اینو واقعا راست میگی.منم همینجوری بودم نمیگم من خوبما ولی کلی جون کندم تو زندگیم مستقل شم پیشرفت کنم تهش یه ادم بیخود گیرم اومد که هم  هرز میپرید هم طلبکار و خودخواه بود هم قهر میکرد خرجشم من باید میدادم تهشم مهر طلاق خورد رو پیشونیم ولی همه دوستامو هم ردیفام  چه ازدواجایی کردن شوهراشون براشون جونم میدن.فکر کن دوستم به مادر شوهرش فحش ناموس میده بعد شوهره عین چی هنوز چسبیده به زنش میگه درسته اون مادرمه ولی تو زنمی تورو با دنیا عوض نمیکنم🥴🥴

شاید بخدا یه ماموریت های خارجی میره و اینا یکسره برا من یا حتی خواهرم یه چیزی میگیره ولی خواهرم میگه ...

حواست به خواهرت باشه اصلا نذار برخورد مستقیم با شوهرت داشته باشه

پلی بنظر من این استارتر دروغ میگه تایپکای قبلیشم انگار دروغ شخصیت عجیبی داره شوهرش مشکلات دیگه داره ...

من چیز بد و عجیبی داخل تاپیکاش ندیدم.فقط این حجم از خوبی همسرش کاملا واسم عجیب و شک برانگیزه..

شاید بخدا یه ماموریت های خارجی میره و اینا یکسره برا من یا حتی خواهرم یه چیزی میگیره ولی خواهرم میگه ...

چه خواهر بی تربیت و لوسی!!!یکم تو تربیتش وقت بذارین این ادما بیان تو جامعه محیط دانشگاه و کار یه تو دهنی میخورن که نمیتونن خودشونو جمع کنن

من چیز بد و عجیبی داخل تاپیکاش ندیدم.فقط این حجم از خوبی همسرش کاملا واسم عجیب و شک برانگیزه..

داستان شوهر و زن عموش و اینکه خودش و نفهمیدن و گیجی میزنه حالا من غیبت نمیکنم ولی الان هیچ دختری اینقدر ساده نیس 

اره بخدا می‌ومد گیر شوهر من من میفتاد حالش جا می اومد ب یکی هم که خدا میده بنده قدرش و نمیدونه واقعا ...

بابا بخدا قبول دارم که اخلاق های خوب همشو داره چکار کنم هزار بار شب به خودم قول دادم که خونه مامانم نرم باز صبح که میشه..... ولی همین امشب که دلخور شد رف خونه مامانش بخدا از ترس خوابم نمیبره کاش می بود بخدا خودشم میدونه بهش وابسته ام میزاره میره 😭