2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به هر چی بی بی چکه😂😂😂

من حامله بودم نشون نداد

از بتا فهمیدم که حامله ام

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
لعنت به هر چی بی بی چکه😂😂😂 من حامله بودم نشون نداد از بتا فهمیدم که حامله ام

وای وای نگووووو هرماه میگم دیگه ماه بعد تست نمی کنم مناظر میشم پریودم بگذره برم آزمایش میدم.باااااز وسوسه میشم این لعنتیو بخرم🥴

کی آزمایش دادی؟بی بی چک منفی میشد؟

چققققققدر انتظار سخته متنفرم از این چندروزی که ادم بلاتکلیفه 😣

اره واقا حق میدم انشالله عر چی صلاحته💜

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
علاعمی چیزی نداری 

کمرم خیلی درد می کنه.زیر شکمم سمت چپ همش تیر می کشه.هرازگاهیم انتهای کشاله ی ران چپم.شاید تلقینه ها ولی عجیب حس می کنم نی نی دارم🥺هییییچ خبری از پریود هم نیست

وای وای نگووووو هرماه میگم دیگه ماه بعد تست نمی کنم مناظر میشم پریودم بگذره برم آزمایش میدم.باااااز ...

بخدا یه عالمه پول دادم همش الکی

مخصوصا اونایی که خطا میده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بخدا فک کنم دونه ای ۲۰ یا ۳۰ میخرید شوهرم چون وارد نبود مارک خوب میگرفت

۳،۴روز از موعد پریودی گذشت بازم عجله کردم و بتا دادم مشکوک 

گفت هفته دیکه تکرار کن مشکوک به مثبته

باز هفته آینده تکرار کردم که مثبت بود

فقط عجله کنی پولت هدر میشع

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
مطمئنی؟؟؟؟ اخه میگ مدیکور مثبت کاذب زیاد داره😞مخصوصا اینکه برا من بیست دقیقه بعد هاله افتاد☹️

علائم نداری؟؟ خارش نوک سینه ؟ من از خارش نوک سینه فهمیدم حاملم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
بخدا یه عالمه پول دادم همش الکی مخصوصا اونایی که خطا میده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بخدا فک کنم دونه ای ۲۰ یا ...

منم سه تا سه تا می خرم دیگه خجالت می کشم برم داروخونه🤣راستی نی نیت دخمل بود یا پسر؟