2777
2789
کمرم خیلی درد می کنه.زیر شکمم سمت چپ همش تیر می کشه.هرازگاهیم انتهای کشاله ی ران چپم.شاید تلقینه ها ...

منم تو اقدامم چند ماهه این ماه سمت راست شکمم خیلی تیر میکشه ولی پریودی هام هم نامنظم شده از موعد گذشته میترسم بی بی بزنم 

.....
علائم نداری؟؟ خارش نوک سینه ؟ من از خارش نوک سینه فهمیدم حاملم

نه اصلا.من سر حاملگی اولم هیییییچ علامتی نداشتم.یه ذوز قبل موعدم بی بی چک هاله انداخت آزمایشم مشکوک بود سه رز بعد گفتن مثبته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه تا سه تا می خرم دیگه خجالت می کشم برم داروخونه🤣راستی نی نیت دخمل بود یا پسر؟

من هفته ۱۵ هستم گلم

انشالله بعد ماه رمضان میرم ببینم چیه

فقط لکه بینی دارم برام دعا کن جفت بیاد بالا چون گفتن جفت یکم پایینه

انشالله به حق این ماه هزیز تو هم حامله ای

اما بعد بیا اینجا خبرشو بده

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

واسه من که درس بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من هفته ۱۵ هستم گلم انشالله بعد ماه رمضان میرم ببینم چیه فقط لکه بینی دارم برام دعا کن جفت بیاد با ...

به سلامتی عزیزمان شاءالله سالم و سلامت باشه و‌جنسیت دلخواهت☺️قربونت عزیزم ان شاءالله

جنسیت رو برا این پرسیدم که شنیدم تو جنین دختر بتا دیر میره بالا نمی دونم تا چه حد درسته

مگه میشه باردارباشی پریود شی

چفت پایینه عزیزم خونریزی میکنه

باید استراحت کنی جفت بره بالا

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
عزیزم ایشالله حست درست باشه .چندروز ازپری میگذره

مرسی عزیزم🥺چون پریودام نامنظمه نمی دونم موعدم کیه.با اخرین پریودم که ۲۵روز بود باید دیروز پوریود میشدم.ولی خب سابقه ی دوره ی ۲۹روز رو هم دارم اونقد که نامرتبه لامذهب😣😣😞