گفته اگه بیای خونمون دعوات میکنم یعنی دخترم بهم گفت هر روز عصر زنگ میزنه بهش بیا دنبالم میخوام بیام خونتون اونم خودش میاد دنبالش حالا نمیدونمچه رفتاری داشته باشم ناراحتم اسکی ین پیامم رو بذارم ؟ اشتباه پیامم
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
این همه اشتیاق بچه برای رفتن به اونجا چیه؟ خیلی بهش میرسن باهاش بازی میکنن؟ آخه بچه ها در این حالت عاشق یه جایی میشن
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست