2777
2789

پسر من به دنیا اومده ولی یادمه ۳۲ هفته‌ ۱۶۴۰ بود و ۳۴ هفته ۱۸۰۰ و ۳۶ هفته و ۶ روز به دنیا اومد ۲۲۷۰

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسر من به دنیا اومده ولی یادمه ۳۲ هفته‌ ۱۶۴۰ بود و ۳۴ هفته ۱۸۰۰ و ۳۶ هفته و ۶ روز به دنیا اومد ۲۲۷۰

من پسرم الان ۳۵ هفتمه ۲۴۰۰ هست وزنش دکتر گفت کمبود وزن و نارسایی خونرسانی جفت داره 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم الان ۳۵ هفتمه ۲۴۰۰ هست وزنش دکتر گفت کمبود وزن و نارسایی خونرسانی جفت داره 😔

پسر منم دقیقا همین مشکل رو داشت که مجبور شدم ۳۶ هفته و ۶ روز سریع سزارین بشم نگران نباش پسر من دنیا اومده الانم ۱۹ ماهشه صحیح و سالم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسر منم دقیقا همین مشکل رو داشت که مجبور شدم ۳۶ هفته و ۶ روز سریع سزارین بشم نگران نباش پسر من دنیا ...

خدا خفظش کنه رفت دستگاه؟ خیلی تو دستگاه بود ؟ اخه من یه پسر ۱۹ ماهه دارم اصلا نمیتونم بچه بیمارستان بستری باشه خدا کنه بمونه تا وقتش حداقل ۳ کیلو بشه

خدا خفظش کنه رفت دستگاه؟ خیلی تو دستگاه بود ؟ اخه من یه پسر ۱۹ ماهه دارم اصلا نمیتونم بچه بیمارستان ...

نه اصلا دستگاه نرفت 

خانمامیشع منم راهنمایی کنید17هفتگی اگه طول سریکیس 31باشه خطرناکه ؟دکترگفته خیلی بچه پایین احتمال سقط داره بایددوحت انجام بشه واینکه 2ماه بعدبیابنظرتون 2مابعدیکمی طولانی نیس نکنه دکترناامیدشده😭

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خانمامیشع منم راهنمایی کنید17هفتگی اگه طول سریکیس 31باشه خطرناکه ؟دکترگفته خیلی بچه پایین احتمال سقط ...

نبابا دور از جونت دکترت چرت میگه من برای پسر اولم ۲۹ بود توی ان تی ۱۲ هفتگی طول سرویکست نورماله چرا الکی استرس میده بهت اصلا ۳۱ نیاز به سرگلاژ نداره من بارداری  قبلیم با طول سرویکس ۲۹ بدون استراحت و سرکلار کامل بی مشکل گذروندم برو پیش یه دکتر دیگه خوب ببین نظر اون چبه

نبابا دور از جونت دکترت چرت میگه من برای پسر اولم ۲۹ بود توی ان تی ۱۲ هفتگی طول سرویکست نورماله چرا ...

خب 17هفته بود26اسفندالان گفت پساری انجام بده بااستراحت حالت بده امپولم داده قبلن شیاف هم میزاشتم چون دردشکم داشتم اگه خوب نشدی دوخت انجام بده اتفاقن دکترخیلی خوبی وشهرمون رودست نداره 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خب 17هفته بود26اسفندالان گفت پساری انجام بده بااستراحت حالت بده امپولم داده قبلن شیاف هم میزاشتم چون ...

انشاله هرچی خیره اخه من دکترم گفت ۲۹ نورماله و چیزب نداد