2777
2789
عنوان

کمک سوال دارم

213 بازدید | 28 پست

من مشکلم اینه که از احکام پرسیدم میگه اگه موی خرگوش به لباس نمازگزار باشه نمازش باطله بعدش من هرچی تمیز میکنم لباسم رو بعد از اینکه سجده میرم یا نمازم تموم میشه یا حین نماز باز مو میبینم به لباسم چسبیده سجاده ام تمیزه نمیدونم باز از کجا مو میچسبه به لباسم خسته شدم جای اینکه نماز بهم آرامش بده بیشتر استرس میده بهم سر این موضوع دیشب به دختر عمه ام میگفتم گفت تو فکر میکنی خدا نشسته ببینه تو چون مو به لباست بوده نمازت رو قبول نکنه ؟! باز نگرانم شما بودید چیکار میکردید؟!

Sorry ...i don't care about that.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زیر انداز بنداز نماز خوندنی و لباستم جدا آویز کن

مو میچسبه بهش باز لباسم تمیزه قبل نماز باز همینکه سجده میرم انگار به چادرم میچسبه باز مو میبینم یعنی کلی روش امتحان کردم خسته شدم واقعا

خرگوش وله تو خونه؟محل نماز رو دسمال خیس بکشید😐😂

آره روزا چند ساعتی آزاده

خب هر روز هر روز نمیشه که دستمال کشید من هرجای خونه رو امتحان کردم باز نمیدونم چرا مو میاد میچسبه انگار میخواد من زجر بکشم

مو میچسبه بهش باز لباسم تمیزه قبل نماز باز همینکه سجده میرم انگار به چادرم میچسبه باز مو میبینم یعنی ...

قبل نماز یه زیر انداز بزرگ بنداز سجده که میری از فرش میچسبه مو

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز