2777
2789
انشاله هرچی خیره اخه من دکترم گفت ۲۹ نورماله و چیزب نداد 

شماچندهفته ایدعزیزم؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله هرچی خیره اخه من دکترم گفت ۲۹ نورماله و چیزب نداد 

اهاخوندم 35هفته ایدانشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم بچه ت صحبح وسالم بدنیابیاد😘مرسی جوابم رودادی

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اهاخوندم 35هفته ایدانشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم بچه ت صحبح وسالم بدنیابیاد😘مرسی جوابم رودادی

فداتشک عزیزم انشاله بچه ی شماهم سلامت بیاد بغلت 

خوبه من خیلی میترسم بره دستگاه اخه همش میگن نمیتونه شیر بخوره میره دستگاه😔

نه من آمپول ریه زده بودم هفته ۳۴ دیگه دستگاه نرفت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خانمامیشع منم راهنمایی کنید17هفتگی اگه طول سریکیس 31باشه خطرناکه ؟دکترگفته خیلی بچه پایین احتمال سقط ...

واسه من ۳۰ بود تو سونو انومالی و اتفاقا بهم گفتن بچه پایینه آیا سابقه سقط داری ؟

دکتر فقط بهم آمپول پروژسترون داد هقته ای یکی بزنم ک جاش سفت شه و ب دوتا دکتر گفتم واسم سرکلاژ کنید گفتن همون خودشم خطره و بعضی دکترا واسه پولش میگن انجام بده 

دوختن واسه ۲۵ سانته

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
واسه من ۳۰ بود تو سونو انومالی و اتفاقا بهم گفتن بچه پایینه آیا سابقه سقط داری ؟ دکتر فقط بهم آمپول ...

نمیدونم والا من ۲۹ بود هم دکتر سونو هم دکتر خودم گفت چیزی لازم نیست ن امپولی بود ن مراقبتی 

واسه من ۳۰ بود تو سونو انومالی و اتفاقا بهم گفتن بچه پایینه آیا سابقه سقط داری ؟ دکتر فقط بهم آمپول ...

نه شکمم اولم هس عزیزم امپول هفته ای یبارنوشته شیاف هم همون ماه های اول بخاطردردشکمم دادخیلی جاهاهم شنیدم بخاطرپوله ولی این دگترش بهترین دکتره واصلن پول براش مهم نیس به اون صورت