2777
2789
عنوان

شوهرم برای بقیه خوبه

534 بازدید | 26 پست

همه دوسش دارن و بهش احترام میزارن

ولی میاد خونه یه ذره محبت و مسئولیت نداره به من و پسرم 

کنارم میشینه نمیتونیم باهم حرف بزنیم اصلا تو چشمام نگاه نمیکنه

میرم سمتش دور میشه ازم 

چند ساله تلاش کردم محبت ولی الان دو هفته هست بعد یه بحث نمیتونم برم سمتش دیگه ازش دوری میکنم سرد شدم

حرفایی بهم زد که ازش توقع نداشتم 

اینم بگم از هیچی کم نذاشتم براش 

هر روز صبح ۵ بیدار میشم صبحونه غذا ببند بره سر کار همه کار های خونه بچه زندگی همه چی درست بعد که اون حرف هارو زد که هیچکدوم حقیقت نداشت واقعا ایندفعه دیگه نمیتونم ببخشمش 

عذرخواهی هم نمیکنه انگار نه انگار که چیزی شده 

محل نده دیگه بش مثل قبل نباش براش بزار حس خطر کنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

از اول اینجوریه؟

ما بین اینا بخودتم می رسیدی دیگه نه؟

از لحاظ رابطه ی ج...چی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نده دیگه بش مثل قبل نباش براش بزار حس خطر کنه

گیر میده خب الان تلگرامم رو پاک کرده دید هیچی نیست گیر بده دیشب میگه چرا تو میشینی شبا تلوزیون میبینی بگیر بخواب غر غرو

گیر میده خب الان تلگرامم رو پاک کرده دید هیچی نیست گیر بده دیشب میگه چرا تو میشینی شبا تلوزیون میبین ...

وای چ عجیبن این مردا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

از اول اینجوریه؟ ما بین اینا بخودتم می رسیدی دیگه نه؟ از لحاظ رابطه ی ج...چی؟

همون دیگه فقط میگه همون موقع باید بیای سمتم نه وقتای دیگه  منم خیلی احساساتی دلم میخواد همش محبت کنم اونم دوری میکنه 

همیشه لی لی ب لالاش گذاشتی فک کرده وظیفه است همیشه کنارشی  یکم از توجهت کم کن بهش ب خودت بیشتر ...

میترسم محبت نکنم خیانت کنه بیشتر دور بشه ازم  البته که میدونم اهلش نیست ولی خب...

خب بیش از حد خوب بودی شده وطیفت به قول معروف شیشه تمیزو کسی نمیبینه گاهی توام بد باشه گاهی کمتر کار کن انقد بهش محبت کردی دیگه به چشمش نمیاد

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
گیر میده خب الان تلگرامم رو پاک کرده دید هیچی نیست گیر بده دیشب میگه چرا تو میشینی شبا تلوزیون میبین ...

خیلی از مردا مردای خوبی هستند و خانواده دوست اما متاسفانه منم دیدم یه اینجور رفتاری خشکی ممکنه از خستگی زیاد یا خشکی مزاجشون باشه

همون دیگه فقط میگه همون موقع باید بیای سمتم نه وقتای دیگه  منم خیلی احساساتی دلم میخواد همش محب ...

وای چقدر بد.آدم حس میکنه برده ی ج....😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اول بشین باهاش حرف بزن 

بهش بگو چرا این کارا رو می‌کنه ؟ مشکلی هست ؟

البته با تشر حرف نزن خیلی ملایم باهاش حرف بزن 

بهش بگو این رفتارای تو رابطمونو خراب می‌کنه ... رابطه نیاز به مراقبت داره ... نیاز به توجه و عشق داره ...بهش بگو برام مهمی که دارم واست وقت و انرژی میذارم ...

خلاصه خیلی باهاش حرف بزن 

وقتی هم حرف بزن که خسته نباشه و آروم باشه 

خب بیش از حد خوب بودی شده وطیفت به قول معروف شیشه تمیزو کسی نمیبینه گاهی توام بد باشه گاهی کمتر کار ...

بخدا انقدر که بهش میگن قدر زنت رو بدون 

خیلی روم فشاره الان 

اصلا احساس تنهایی میکنم خیلی زیاد اصلنمممم اهل تفریح و مسافرت و اینا نیست من برعکس تو همه چی برعکس اخلاق مشترک نداریم چیزی باهم 

بازم هم دیگه رو دوست داریم نمیدونم این چه وضعیه