2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استادم کلی درس خوندم ولی باز بم میگن بخاطر  جانبازی بابات دصد گرفتی🥺🥺🥺🥺 به این جایگاه رسیدی

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

خانه داری و بچه داری .

خیلی سخته خیلی .

خودمم جایی ندارم برم . همش خونه ام .

همش بشور و بساب . و اعصابمم خرد میشه .

درامد هم ندارم .  یه کاریه که الافیه .

هرروز بشور و بساب و بشین خونه و بچتم همش شلوغی کنه . خودتم کار مفید انجام ندی ... انگار زندانه .‌

شوهرم ازادی داده . ولی کجا دارم برم ؟ هیچ جا . شهر کوچیکه. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۱۶سالمه بله در شوروف بلاگر شدنم فعلا چیزی در نمیارم نگا میکنم فقد ایشالا با دعاهاتون بلاگر هم میشم ک ...

کل سایت را چجوری میخوای شیرینی بدی 😂😂😂😂

ایشالله در هرکاری موفق باشی 

بچه ها من داخل کرج بخوام یه آپارتمان ۲۰۰ متری رهن کنم  چقدر درمیاد میدونین آخه میخوام تا سال دیگه انتقالی بگیرم 

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
کل سایت را چجوری میخوای شیرینی بدی 😂😂😂😂 ایشالله در هرکاری موفق باشی 

فدات بشم شما دعا کنید شیرینی کل سایت بتمن دعا کردین بگین کاری کن نیکو بلاگر بشه بعدم لایک کنید منم براتون دعا کنم😂🥰 

فدات بشم شما دعا کنید شیرینی کل سایت بتمن دعا کردین بگین کاری کن نیکو بلاگر بشه بعدم لایک کنید منم ب ...

خدایا نیکو ادم موفقی بشه 

این دعا بهتره 

ممکنه بلاگر موفقی نشید و کارتون نگیره 🥰❤

خانه داری و بچه داری . خیلی سخته خیلی . خودمم جایی ندارم برم . همش خونه ام . همش بشور و بساب . و ...

اگه شوهرتون آزادی داده که خوبه

مطمئن باشید میتونید روزی یه ساعت به خودتون اختصاص بدید حتما میشه

هفته ای دوبار پیاده روی یا باشگاه بچه ها رو یه ساعت بسپارید به همسرتون یا مادرتون

یا یه کلاسی برید هفته ای دوبار یه ساعت میشه وقت اختصاص داد

یا کلاسای آنلاین شرکت کنید

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم