2777
2789

سلام ، ما یه همسایه داشتیم که شرکت بیز کار میکرد (ویزیتور) هی میومد کرم نشونم میداد ، هی این واسه لبه که حجمش زیاد کنه ، این واسه ضد چروکه ، این روغن اگانه و محلول ضد ریزش و سبوس برنج

اقا همشون تقلبی ان🚫

من نزدیک یک میلیون ازش خرید کردم اخرش هیچ نتیجه ای نگرفتم و بعد خرید کردن ازش حتی تا به الان یه پیام بهم نداد🙄 ، خواهشا مشکلات پوست و مو دارین هرگز به این شرکت ها و ویزیتور ها اطلاع ندین!

لطفا به متخصص پوست(دکتر) و مو مراجعه کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ماهم ۱بار گول خوردیم پیچ لاغری خدایا چقد بیشرفن سیر فرستادن 😑😑😑😑

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
بله ماهم ۱بار گول خوردیم پیچ لاغری خدایا چقد بیشرفن سیر فرستادن 😑😑😑😑

😂😂سیر تنها؟؟

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

شامپو ضدشوره نفیس گرفتم موهام مثل سیم ظرفشویی شد با دوبار استفاده و مجبورم پسرونه بزنم

شوره هامو هم کامل از بین نبرد

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

بابا اصلا اینا دارو نیستن که برای مشکلات استفاده بشه 

این دیگه برای اینه که مردم اطلاع کافی ندارن 

اینا اگر هم واقعا بخوان کار کنن نهایتش جلوگیری میکنن 

اگر خواسیت درمانی داشتن که باید دارو میشدن نه محصولات ارایشی بهداشتی 

صرفا همون لوازم ارایشی معمولین 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
شامپو ضدشوره نفیس گرفتم موهام مثل سیم ظرفشویی شد با دوبار استفاده و مجبورم پسرونه بزنم شوره هامو هم ...

منم سبوس برنج و روغن ارگان و محلول ضد ریزش ازش خریدم ، سبوس برنج میخوردم بالا میاوردم ، روغن ارگان میزدم به موهام موخورش بیشتر شده بود و محلول ضد ریزششو که استفاده میکردم یه روز ریزشش قطع میشد و دوباره از فردایی میریخت و حتی بیشتر از قبل موهام میریخت

همه رو انداختم سطل اشغال

بابا اصلا اینا دارو نیستن که برای مشکلات استفاده بشه  این دیگه برای اینه که مردم اطلاع کافی ند ...

لوازم ارایشیش که پوستو داغون میکنه و بهداشتی  مراقبت پوستیش بی تاثیر و بدرد نخور 🤢

لوازم ارایشیش که پوستو داغون میکنه و بهداشتی  مراقبت پوستیش بی تاثیر و بدرد نخور 🤢

دقیقا 

اگر قرار بود چیز خوبی باشه بعد از یک سال کل بازار میشد فقط همینا

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است

زندایی من تو شرکت نفیس کار میکنه من خودم نزدیک ۲۰۰هزار ازش خرید کردم اصلن خوب نبودن چیزاش افتضاح بودن اجیم نزدیک ۷۰۰هزار خرید کرد ازش بازم بدتر شد پوستش

ولی از محصولات لدورا اسکراب و ابرسان و پیل اف خریدم و راضیم

من از بیز سبوس برنج گرفتم انگار آدمو مجبور میکنن بخره منم از رو رودروایسی یه بسته کامل برداشتم بابام ...

دقیقا

بابای منم کلی غر زد که چرا خریدی ، واقعا مغز ادمو شستشو میدن ادم ازشون خرید کنه

محصولاتشون جاهای باکلاس داره ادم فکر میکنه پس چه کیفیت هایی داره ، استفاده کردم دیدم افتضاحه ، بعد ویزیتوراش میگن محصولات داروخونه تقلبیه😂😂😂