2777
2789

به پسره بگو پول به دستت رسید؟ خواستم دوباره تشکر کنم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

به پسره بگو پول به دستت رسید؟ خواستم دوباره تشکر کنم

الکی گفته طرف با من دعوا کرد سر پول درحالی که می‌دونم طرف این اخلاق نداره بعدشم بش گفتم ش کارت طرف بفرس گفت جوابم نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی گفته طرف با من دعوا کرد سر پول درحالی که می‌دونم طرف این اخلاق نداره بعدشم بش گفتم ش کارت طرف ب ...

شما همون پسره رو پیدا کن بگو پول می خواستی به خودم می گفتی چرا دعوا کردید؟ پولو فرستادم گرفتی؟ حتما این کارو بکن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

ولش کن همون بهتر پول دادیوالا ادامه دادن ندارهدنبال مفتکی بودی مگه

ن آخه چندبار به پسر گفتم بگو چقدر میشه گفت این چ حرفیه من مطمینم دوستم به اسم اون این پول گرفت سر همین ناراحتی شدم وگرنه خودم خیلی گفتم بگو چقدر میشه برنم

آخه نمیشه دوستمم با اون زیاد فاب نبود شمارشم ندارم

بگرد پیداش کن تو میتونی من باشم واسه کم کردن روی دوستم این کارو میکنم الان شما میگی من پولشو دادم پسره میگه لطف کردم بهش دوستت این وسط پولو خورد پیداش کن منتو از سرت بکَن

یه بار که پیش دوستت بودی بگو شارژ گوشیم تموم شده گوشیتو بده یه زنگ به مامانم بزنم واجبه بعد برو اونورتر شماره رو از گوشیش بردار

بگرد پیداش کن تو میتونی من باشم واسه کم کردن روی دوستم این کارو میکنم الان شما میگی من پولشو دادم پس ...

عشقم اصلا یک طوری که ن تو یه محلیم ن من میتونم پیداش کنم فقط به واسطه دوستم دوسه باردیدمش

عشقم اصلا یک طوری که ن تو یه محلیم ن من میتونم پیداش کنم فقط به واسطه دوستم دوسه باردیدمش

پس بی خیال شو دیگه