2777
2789
عنوان

میخوام بهش بکم دوسش دادم ولی چجوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 57 پست

بازم میگم باید روحیه قوی و اعتماد بنفس داشته باشی. 

چون متاسفانه تو روابطی که دختر پیشقدم باشه و علاقه بیشتری داشته باشه  زمینه ی سواستفاده ی فراهمه. مگراینکه پسر آدم خیلی باوجدانی باشه یا دختر خیلی قاطع و بااعتماد بنفس باشه و بتونه احساساتشو کنترل کنه که یه زمانی پسر خواست سواستفاده کنه ، بتونه راحت همه چیو تموم کنه . 

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم میخوام بدونی همین دست دادن هم مهمه وقتی اینطوری راحت باشی باهاش قدم قدم می ...

بحث بدست آوردن نیس.‌همه میخوان اونو بدست بیارن نه اون بقیه رو.‌کل بیمارستان تو کفشن.‌فک میکنم اگه من نکم یکی دیگه میره میگه بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل مسخره کردن نیس بابا خیلی آدم حسابیه..خیلی باهاش راحتم..دوستیم ما ولی جنسیتمون فرق میکنه..اون شای ...

خب خودتون میگید شاید مسخره کنه.به هر حال اگه واسه تون مهمه دلیلی واسه نگفتنش وجود نداره.

اون بخاطر موقعیت شغلیش نمیونه سواستفاده کنه

فکر میکنی.

طرف هنرپیشه ست کلی از این سواستفاده ها میکنه. 

تو هرقشری امکانش هس. 

ولی در کل اگه آدم قوی هستی شانستو امتحان کن. 

میددنی چیه یه بیمارستان میخوانش‌‌..فک میکنم اگه من نگم یکی دیگه میره بش میگه

به هر حال میتونید بگید.بخواد قبول میکنه،نخواد هم باید تموم شه.چون احتمال سوءاستفاده وجود داره.اصولا واسه یه پسر دوست معمولی و این چیزا خیلی موضوعیت نداره.یعنی یا باید این رابطه به ازدواج ختم شه یا تموم شه.ادامه‌ش رو توصیه نمیکنم.

نمیتونم بگم.‌لو میرم

کل بیمارستانا این موضوع هست فک میکنی تا بگید مثلا پرستارم یا دانشجو هستم همه میگن آها پس تویی 😄 

به هرحال همه این پتانسیل رو دارن که سوء استفاده رو بکنن. اینم بگم که فکر نکن یکی زودتر از تو بهش پیشنهاد میده اونم میگه باشه من مال توعم ،سعی کن روی خودت کار کنی زنانگی‌تو نشون بده و با تفریح و ورزش وقتت رو پر کن استوریش کن اون طورو آرزو کنه