2777
2789
عنوان

میخوام بهش بکم دوسش دادم ولی چجوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 57 پست
فک میکنم پسرایی ک دورشون اینجوری پر از دختره اونی ک بهشون نخ نمیده رو میپسندن🤔

این شرایطش فرق میکنه..زیاد توضیح بدم امکاتش هس ک لو برم..شغلش یجوریه ک انکان نداره دختری بهش پا نده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه که بعدا به دل تون بدهکار نیستین.اگه بخواد مسخره کنه شخصیت خودشو نشون داده و قطعا لایق این ع ...

اهل مسخره کردن نیس بابا خیلی آدم حسابیه..خیلی باهاش راحتم..دوستیم ما ولی جنسیتمون فرق میکنه..اون شاید هیچ حسی نداره و براش یه دوست محسوب میشم ولی من دوسش دارم و میخوام اینو بدونه

عزیزم. اگه واقعا مناسبه سالمه، بدرد میخوره بهش بگو. و تلاشتو بکن.  البته تموم زندگی و هوش و حواس و هدف نزار پای این رابطه. همیشه فکر کن احتمال داره همه چی تموم شه‌

ولی اگه صرفا یه علاقه سطحیه . بیخیالش شو. 

هم مناسبه هم سالمه..فقط مغروره.‌

اگه مناسبه. تلاشتو بکن ، . ولی باید روحیت قوی باشه تحمل نه شنیدنو داشته باشی. 

من طرف مقابلم مناسبم نبودو فقط یه علاقه سطحی بود .  وگرنه میگفتم. 

عزیزم چرا قضاوت میکنی؟مگه ما چیکار کردیم؟؟دست همو گرفتیم همین

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم میخوام بدونی همین دست دادن هم مهمه وقتی اینطوری راحت باشی باهاش قدم قدم میاد جلوتر تو هم میگی دوستیم دیگه اشکالی نداره. بعدشم نگاه میکنی میگی ما که رل نبودیم کی اینطوری شد؟ همین که میگی پرستیژش کارش طوری همه میخوان یعنی اگه تو هم بهش مستقیم بگی تو رو میزاره توی پروژهای حل شده یعنی میگه این یکی رو هم بدستش اوردم. باید طوری رفتار کنی خودش ازت بخواد که رل بزنین