2777
2789
عنوان

سوال در مورد نی نی سایت🙏

69 بازدید | 14 پست

سلام. من الان یک تاپیک زدم در مورد رو. حانی ک در مشهد شهید شد.. بعد دیدم تاپیکم از بین رفته.. حالا علتش میخام بدونم.. چون بلد نیستم ب محیط اینجا زیاد..بعضی اصطلاحات واقعا سر در نمیارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون ممنوع بوده تاپیکت😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

تاپيك هاى سياسى ممنوع عزيزم 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
تاپیک های جنجالی و اعتقادی و نژادپرستی و سیاسی رو خود نی نی یارها میبندن یا نابود میکنن . ممنوعه کلا

خب من چطور میتونم با اونایی ک تو تاپیکم بودن ارتباط برقرار کنم. یعنی برم تو پی وی شون؟ 

خب من چطور میتونم با اونایی ک تو تاپیکم بودن ارتباط برقرار کنم. یعنی برم تو پی وی شون؟ 

اگه نام کاربریشون یادتونه میتونید تو همین تاپیک یا تاپیک جدید  تگشون کنید (صداشون کنید) و ادامه بدید صحبتتون رو

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....