2777
2789
عنوان

سلام طریقه ی خوابوندن کودک دو ساله

851 بازدید | 20 پست

سلام خانوما 

پسرم دو سالشه میخوام از شیر بگیرمش، پسرم عادت داره کنارم بخوابه شیر بخوره بخوابه، وقتی از شیربگیرمش چحوری باید بخوابونمش؟ 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق جدا 

کنارش قصه براش بگو ازش بخواه بعضی وقتا هم اون بگه 

بجای شیر قبل خواب آب بهش بدید تو قمقمه یا لیوان طرح دار که دوست داره 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

اتاق جدا  کنارش قصه براش بگو ازش بخواه بعضی وقتا هم اون بگه  بجای شیر قبل خواب آب بهش بد ...

وا! اتاق جدا چیه دیگه! عمرا بره تو اتاقش، دو ساله فقط پیش من خوابیده همین شیرو بگیرم بسشه ، بعد بزارمش یه اتاق جدا! 

بهش شیر ندادم از صبح شیر خودم. شبم سیرش کردم . وتوخواب اصلا شیشه بهش ندادم . کنارم خوابوندمش شبم بلند شد بهش اب دادم خوابید تا صبح بعد بلند شد براش شیر خشک درست کردم. 

ولی شیر خشک که ازش گرفتم خیلی راحتر . بهش گفتم دیگه نیست 

روپا بخوابون تکون بده بغل بکنی یادش می افته .بده باباش بخوابونه اینطوری کمتر اذیت میشه

باباش کلا تو این دو سال نقهمید بچه چجوری بزرگ شد، چجوری خوایید، اتاقشم از ما جداست که مبادا خوابش مختل بشه

وا! اتاق جدا چیه دیگه! عمرا بره تو اتاقش، دو ساله فقط پیش من خوابیده همین شیرو بگیرم بسشه ، بعد بزار ...

اتاق جدا یعنی استقلال بچه 

خب کارتون درست نبوده هر چی بیشتر این عمل و به تاخیر بندازید سخت تر و مشکل تر میشه 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

بهش شیر ندادم از صبح شیر خودم. شبم سیرش کردم . وتوخواب اصلا شیشه بهش ندادم . کنارم خوابوندمش شبم بلن ...

چه منطقی! چند وقتش بود؟ فک نمیکنم بچه دو ساله ایتقدر منطق داشته باشه

اتاق جدا یعنی استقلال بچه  خب کارتون درست نبوده هر چی بیشتر این عمل و به تاخیر بندازید سخت تر ...

نه عزیز هر چی این روانشناسا میگن اشتباه میگن ، من خودم تا ۷ سالکی پیش مادرم میخوابیدم بعدش بدون زور و گریه رفته رفته خودم فاصله گرفتم و بسیار بسیار مستقلم طوری که ۸ سال ایران نبودم و درس خوندم و کاملا دامد و زندگی مستقلی داشتم، ولی عاشقانه مادرو پدرم رو دوس دارم