یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بجای شیر قبل خواب آب بهش بدید تو قمقمه یا لیوان طرح دار که دوست داره
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
وا! اتاق جدا چیه دیگه! عمرا بره تو اتاقش، دو ساله فقط پیش من خوابیده همین شیرو بگیرم بسشه ، بعد بزار ...
اتاق جدا یعنی استقلال بچه
خب کارتون درست نبوده هر چی بیشتر این عمل و به تاخیر بندازید سخت تر و مشکل تر میشه
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
اتاق جدا یعنی استقلال بچه خب کارتون درست نبوده هر چی بیشتر این عمل و به تاخیر بندازید سخت تر ...
نه عزیز هر چی این روانشناسا میگن اشتباه میگن ، من خودم تا ۷ سالکی پیش مادرم میخوابیدم بعدش بدون زور و گریه رفته رفته خودم فاصله گرفتم و بسیار بسیار مستقلم طوری که ۸ سال ایران نبودم و درس خوندم و کاملا دامد و زندگی مستقلی داشتم، ولی عاشقانه مادرو پدرم رو دوس دارم