باباش کلا تو این دو سال نقهمید بچه چجوری بزرگ شد، چجوری خوایید، اتاقشم از ما جداست که مبادا خوابش مخ ...
پس یه چیزی بده دست بچه مثل تخم مرغ پخته یا سیب کوچیک یا یه عروسکی چیزی رو پا بخوا بونش .شوهر من به من اعتماد نداره می گه خوابت سنگینه راستم میگه تو مادر خوبی هستی برای همین سپرده به خودت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیز هر چی این روانشناسا میگن اشتباه میگن ، من خودم تا ۷ سالکی پیش مادرم میخوابیدم بعدش بدون زور ...
من طبق گفته روانشناس ها عرض نکردم خدمتتون
دیدگاه و تجربه خودم بود
از شش ماهگی دخترم اتاق جدا میخوابه
تا شش ماهگی هم تو اتاق خودمون بود ولی اون تو گهواره خودش منم رو تخت خودمون
و خیلی خیلی راضیم درکش از اطرافش با خیلی از بچه های هم سن خودش متفاوته
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
پسر من بلند نشد . فقط صبح بیدار شد بهش شیشه شیر دادم. اونم فقط چند روز صبح . دیگه کم کم خوابش بیشتر شد تا ۱۱ صبح میخوابید اون موقع که دیگه صبحانه میدادم .
ولی پسر بزرگم یادمه گرفتمش دوشب بیدار میشد بهش پسته میدادم. با اب. یا خوراکی دیگه دارید
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....