2777
2789
عنوان

جمع بندی تاپیک داستان بارداری و زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دل ادم‌رو رو ریش می‌کنی با مثال هات.اه

تو تاپیک قبلم چند نفر بودن که خیلی دل شکسته بودن از اینکه بالای ده ساله که بچه دار نمیشن

گفتم گاهی نداشتن بهتر از این مدلی داشتنه.

چه ما بخوایم چه نخوایم این اتفاقا وجود دارن! تین واقعیته

ایا بچه دار نشیم بهتره یا بزور از خدا بچه بگیریم و بعدش خدا به شکل بدی ازمون بگیره بهتره؟؟ شما نفس مطلب رو نگرفتی! 

تو تاپیک قبلم چند نفر بودن که خیلی دل شکسته بودن از اینکه بالای ده ساله که بچه دار نمیشن   گف ...

گرفتم خواهر.ولی ازونجا که هم به بچه یک سال و نیمه دارم و هم ۵ ماهه باردارم.بسیار حساس و زودرنج و تصور بکن شدم...ازین رو با مثال هات نابود شدم.تو‌هر تاپیکی هم نمیرم.تاپیک ات امن بود مثلا اومدم😁😅😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

من طبیعی زایمان کردم 

و خیلی خیلی سختی کشیدم

اما اگه برگردم به گذشته سزارین میکنم

ووولیییی 

الان که یه شکم طبیعی زایمان کردم تصمیمم برای دومی هم به امید خدا طبیعیه.

چرا؟ 

چون 

یکبار طبیعی زایمان کردم و یحورایی راه باز شده😂😄😄😄😄😄😂😂 میگن دومی همیشه راحت تره 

بنظر من زایمان من از این نظر سخت بود برام که من هیچ تحرکی تو هیچ تایم زندگیم نداشتم 

فقط هفته های اخر کلاس ورزش میرفتم 

اونم فقط چند جلسه . بدنم خشک بود 

پاهام اصلا باز نمیشد 

کل بارداری من خورده بودم خوابیده بودم و کارمم نشستنی بود 

هیچکس بهم نگفت باید از اول منظم و صحیح ورزش کنی

تغذیمم ک افتضاح 

۱۹ کیلو اضافه کرده یودم و برای یه نشستن معمولی کمرم از درد می ترکید. دوستام اما زایمان های راحتی تجربه کرده بودن بعدا دقت کردم دیدم یکیشون تربیت بدنی بود رشته ش یکی شون خیلی ورزش میکرد یکی شکن خیلی پیاده روی میکرد . بدن هاشون رگ افتاده بود همچین اماده تر بودن تا من!

من طبیعی زایمان کردم  و خیلی خیلی سختی کشیدم اما اگه برگردم به گذشته سزارین میکنم ووولیییی&n ...

از کی باید ورزش رو شروع کرد

من الان شش ماهم تموم شده ولی فقط پیاده روی روزی یک ساعت میکنم میترسم بدنم مث شما خشک باشه تو زایمانم اذیت شم🥲

از کی باید ورزش رو شروع کرد من الان شش ماهم تموم شده ولی فقط پیاده روی روزی یک ساعت میکنم میترسم بد ...

روزی یه ساعت پیاده روی میکنی؟ عالیه 

میتونید از یوتیوب ورزش های مخصوص زایمان رو داناود کنید و ببینید . ماساژ ناحیه پرینه با روغن خیلی خیلی خوبه

ماساژ ناحیه پرینه با روغن 

ورزش کردن 

پیاده روی کردن 

تمرین تکنیک های تنفسی 

داشتن رژیم غذایی متعادل 

بهتون کمک میکنه یه زایمان طبیعی راحت تر رو تجربه کنید.

من بواسیر داشتم و اشنباهی هم زور میزدم . 

بنظرم اگه بواسیر دارید کلا دور طبیعی رو خط بکشید بهتره .

دلایل من برای نرفتن سمت  سزارین اینا بود 

ترس از اون امپولی که میزنن داخل کمر.. عوارضش و...

ترس ازضرر مواد بی حسی برای دخترم 

ترس از برش شکمم و موندن جای بخیه ها 

ترس از تخت نشدن شکمم 

و اون لحظه ای که بچه رو مبندازن رو سینه ت خیلی برام باشکوه بود دوست داشتم به هر قیمتی شده تجربه ش کنم. من به هر سختی بود تجربه ش کردم عاالی بود ولی 

گرفتم خواهر.ولی ازونجا که هم به بچه یک سال و نیمه دارم و هم ۵ ماهه باردارم.بسیار حساس و زودرنج و تصو ...

الهییی 

نه نگران نباش خدا همیشه نگهداره 

چند نفر خیلی نگران بودن دلم گرفت براشون گفتم بدترین حالت زو هم براشون توصیف کنم

چقد خوب که بازم طبیعی رو انتخاب میکنید

من خودم قراره سزارین بشم و از طبیعی واقعا ترس داشتم

ولی از وقتی ویدیو زایمان طبیعی خارجیا رو دیدم ترسم تقریبا ریخته

و از طرفدارای زایمان طبیعیم بشرطی که ۹ماه نخوری بخوابی تازه ماه اخر بفکر ورزش و پیاده روی بیوفتی

خیلیم ازینکه سزارین میشم ناراحتم😖 بخاطر اینکه شکمم گنده بود احتمالا بعد سز گنده ترم میشه🥴