2777
2789
عنوان

خانوما بگید من اشتباه کردم یا نه؟

178 بازدید | 19 پست

خواهر شوهر بزرگه من یه دختر داره که دوبار طلاق گرفته والان پیش مادرش زندگی میکنه .

چندین بار تو جمع هاشون اتفاق افتاده بود که من با جاریم صحبت کردنی خطاب به من گفته بود که زندایی غیبت نکن.اینم بگم که جاریم هم اهل اونایی بود که خبرچینی میکنه ولی فکر میکردم دیگه چون خودش از اونا میگه دیگه از منم خبر چینی نمیکنه وخیالم راحت بود .

تااینکه یازده فروردین خواهرشوهرم همه روشام دعوت کرده بود واونا اون روز بامادر شوهرمینا وجاریم وخواهرشوهرای دیگه خونه اونا نون روغنی پخته بودن .من خودم نخاستم شریک بشم .توحیاط پخته بودنو همه صورتا سرخ شده بود .ما تازه رسیدیم شلوغ بود من به دخترم گفتم ببین همه صورتا سرخ شده .تا اینو گفتم دختر خوار شوهرم که اسمش زری هست گفت زندایی غیبت نکن هرچی میخای بگی توروم بگو.منم هیچی نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوشب بعدش هممون خونه مادرشوهرم دعوت شدیم اونا هم بودن .آخرای مهمونی بود که دیدم مامان زری وخالش دارن پچ پچ میکنن .زری روصداش زدم‌گفتم به مامانت وخالت هم بگو غیبت نکنن .تااینو گفتم خالش برگشت گفت جنبه نداری باهات شوخی کرده زری هم گفت شخصیت داشته باش زندایی من باهات شوخی کردم .

منم گفتم عجب شوخیای اینجوریتون فقط برا منه آدم یه مهمونی دعوت میشه میره لال وکر که نمیره.

اینم بگم اینا خونوادگی بعداز فوت پدر شوهرم با من خیلی بد شدن وبین بچهای برادرا فرق میزارن .بین من واونیکی جاریم فرق میزارن .این خیلی اذیتم میکنه .به نظرتون اشتباه کردم گفتم یانه؟

اره اشتباه کردی که با جاریت غیبت کردی به گوشش رسیده دیگه.. دوبار طلاق گرفته که گرفته .. خودتم دختر ...

همونو بگو....خب طلاق گرفته خلاف شرع نکرده که

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اره اشتباه کردی که با جاریت غیبت کردی به گوشش رسیده دیگه.. دوبار طلاق گرفته که گرفته .. خودتم دختر ...

جاریم تا منو ببینه فقط میخاد پشت سر اونا حرف بزنه درصورتی که دنیای احترام ومحبتو بهش میکنن ولی نمیدونم چرا فکر میکنن من دارم غیبتشونو میکنم

دلیلیش همون جاریته.. خودشو عزیز میکنه تو رو از چشم میندازه

خداازش نگذره تو این چند روزه فقط دعا کردم سر خودش بیاد خدا کاری کنه که بشناسنش من نمیخام آبروشو پیش اونا ببرم 

خب چرا با جاریت میشینید غیبتشو میکنید؟از خدا نمیترسید؟ بعد ناراحتم شدی چون از حقش دفاع کرده؟توبه کن ...

چه عیبتی گلم دخترای ما همکلاسن تا میشینیم از معلم وهمکلاسیاشون صحبت میکنیم 

چرا با جاریت میشینی غیبت میکنی ک اینجوری ضایع شی

اگه غیبتی بوده ۹۰ درصد جاریم گفته بخدا ولی من هیچ وقت خبر چینی نکردم نگفتم چیا این داره پشت سرتون میگه ولی کافیه یه کلمه من بگم راست میبره میزاره کف دست اونا