2777
2789
عنوان

مسکن ملی

121 بازدید | 13 پست

بچه ها صبج برام پیام اومده برای ارائه مدارک برو دماوند. یعد یه ساعت پیام دادن تا ارسال پیامک ارسالی از مراجعه به شعبه خودداری کنید. برای شمام اینجوری شده؟

اعصابم خورد شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه اعلام میکنن که چقدر در میاد خونه؟ برا ما پیام اومدم مدارک فرستادیم منتظریم بگن پول بریزیم به حسا ...

عزیزک کدوم شهری؟۴۰میلیون میدین بعدهر۴ماه ۴۰میاقتن؟برامااونطوری گفتن

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
عزیزک کدوم شهری؟۴۰میلیون میدین بعدهر۴ماه ۴۰میاقتن؟برامااونطوری گفتن

من کرمان هستم. به ما گفتن که اول 40 تومن 6 ماه بعد 40 تومن دیگه بعد 2 سال خونه رو میدن و قسط بدیم 

🍁😍
من کرمان هستم. به ما گفتن که اول 40 تومن 6 ماه بعد 40 تومن دیگه بعد 2 سال خونه رو میدن و قسط بدیم&nb ...

ب ماگفتن ۴۰میلیون اول هر۴ماه ۴۰میلیون ک بشه۲۵۰بعدش قسط براشماک خیلی خوبه اینجوری

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
ب ماگفتن ۴۰میلیون اول هر۴ماه ۴۰میلیون ک بشه۲۵۰بعدش قسط براشماک خیلی خوبه اینجوری

نمیدونم والا شاید چون که قیمت خونه تو هر شهر متفاوته اینجوری گفتن. شما ساکن کدوم شهری؟ 

🍁😍
نمیدونم والا شاید چون که قیمت خونه تو هر شهر متفاوته اینجوری گفتن. شما ساکن کدوم شهری؟ 

تبریزم من

اهان احتمالا برا هر شهر یه جوره دیگه بهتون پیامک نیومده که پول واریز کنین؟ 

ماحضوری رفتیم‌ گفتم۴۰میلیون الان واریزکنین بعدش هر۴ما۴۰میلیون ک بشه۲۵۰دوسال بعدتحویل میدن ک قسطاش شرو میشه 

ماحضوری رفتیم‌ گفتم۴۰میلیون الان واریزکنین بعدش هر۴ما۴۰میلیون ک بشه۲۵۰دوسال بعدتحویل میدن ک قسطاش شر ...

برا ما گفتن که مدارک رو پست کنین و تعد بدین بعد گفتن که منتظر پیامک باشین تا بگن پول واریز کنین

🍁😍
برا ما گفتن که مدارک رو پست کنین و تعد بدین بعد گفتن که منتظر پیامک باشین تا بگن پول واریز کنین

مرسی گلم