2777
2789
عنوان

قلبم خورد شد

386 بازدید | 55 پست

با یه اقایی نزدیک دوسال دوست بودم خوبی زیاد داشت در کنارش بدی هم داشت اما خیلی دوستش داشتم دیروز بیرون بودم اونور خیابون بود داشتم پارک میکردم یه پسر رد شد بهم فرمون داد خودشیرینی کنه منم اصلا حتی نگاهشم نکردن چه برسه به توجه !

شبش به من میگه حتما تو پا پی پسره شدی فرمون داده بهت 😭 کلیم چرت و پرت گفت 

امروز اصلا بهش پیام ندادم شب پیام داده خوشحالم رابطمون تموم شده امروز سرت خوب گرم بوده مطمئن باش منم زود جایگزینت میکنم با یه ادم درست حسابی یبار دستمالیه یکی دیگرو قبول کردم اینبار دیگ اینکارو نمیکنم یعنی بعد این جمله قلبم منفجر شددد😭 ادعای پاکی نمیکنم ولی واقعا این حق من نبود 😭 چیکار کنم اروم شم 😭

دنبال بهانه بوده خوشحال باش چون اگرم دنبال بهونه نبوده پارانوئیدی بوده

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیرنگ براو 🤦‍♀️

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

دم دستت نبود وقتی این حرفو زد کفشتو‌در بیاری بزنی دندوناشو‌تو دهنش خرد کنی.واقعا اگر دیگه جوابشو بدی بی احترامی کردی به‌کل وجودت

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

استارتر این حقه ها از مد افتاده پسرا وقتی یکی دلشونو زده جدید میخوان ازین حرفا میزنن مطمئن باش و خوشحال که با همچین آدم نصفه و نیمه ای نموندی بنظرم اصلا جوابشو نده و سنگین و پر غرور باقی بمون این روزای بد هم میگذره و وابستگیش جوری از سرت درمیاد که تازه به نودت میای میبینی چجوری تحملش کردی و خداروشکر میکنی ببین کی بهت گفتم یه روز به حرفام میرسی

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
دنبال بهانه بوده خوشحال باش چون اگرم دنبال بهونه نبوده پارانوئیدی بوده

نمیدونم هرچی فکر میکنم اصلا ادمی نبود که دنبال بهونه باشه از وقتی دانشگاه حضوری شد اینجوری شده ما هم دانشگاهیم هستیم البته اون ارشده