2777
2789
عنوان

قلبم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 55 پست

خوشگل من تو فکر میکنی این همه جدایی تو روز تو ماه تو سال واسه خاطر چیه؟؟بنظر تو آدما همینحوری الکی می‌رن؟نه

کسی که بخواد بره دنبال بهونس خودش خوب میدونه داره گوه خوری میکنه ولی اینجوری می‌خواد عذاب وجدانو به سمت تو سوق بده

موندنی میمونه و ازت توضیح می‌خواد ازت می‌خواد حرف بزنی کسی که حتی بدون کوچیکترین توضیحی از تو قید ترو زد ساعت ۹شب بذارش دم در اشغالی ببردش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگربتونی جلوی خودت روبگیری ودرهیچ صورتی دیگه بهش پیام ندی یاجوابش رو ندی خیلی خوب میشه.بی اعتنایی برای مردهاخیلی سنگینه!برای بهترشدن حالت هم جزگذشت زمان کاری نمیشه کرد.ازحرفهاش معلومه که توی گذشته یه چیزهایی بوده امااگربه چشم تجربه بهشون نگاه کنی ویادبگیری کمتراشتباه کنی وواردهر رابطه ای نشی بعداز مدتی حالت بهترمیشه.فقط به خودت زمان بده وهرلحظه این دوسال رومرورنکن چون مشخصه که اشتباه بوده!

نمیدونم هرچی فکر میکنم اصلا ادمی نبود که دنبال بهونه باشه از وقتی دانشگاه حضوری شد اینجوری شده ما هم ...

اینجوری که شما نوشتی صددرصد دنبال بهانه بودی آدم اشتباهی بوده عزیزم بهتر که رفت حتما صلاحت نبوده 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
انگار اصلا کلا یکی دیگ شد 

البته عزیزم اینجور برخوردها ناگهانی وبدون پیش زمینه اتفاق نمیوفتن اگرهمین جمله هارو برات فرستاده معلومه که ازقبل بهش فکرکرده بوده!مگراینکه ازاین آدمهایی باشه که زمان ناراحتی چشم میبندن ودهن بازمیکنن که بعیده!الان مهم اینه که حتی اگرروزی پشیمون شد وعذرخواهی کردحاضری ببخشیش؟!!!!

استارتر این حقه ها از مد افتاده پسرا وقتی یکی دلشونو زده جدید میخوان ازین حرفا میزنن مطمئن باش و خوش ...

میدونم چی میگی ولی حرفاش داغونم کرده بخدا نه زشتم نه بد هیکلم نه بی خانوادم نه بیسوادم واسم سنگینه اینجوری منو تحقیر کرده😭