2777
2789
عنوان

قلبم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه واقعا عزت نفسم داغون شده حرفاش اعتماد به نفسمو اورد پایین ویرون شدم

بعیدمیدونم کسی بتونه به راحتی این حرفهارو فراموش کنه وادامه بده حق داری ناراحت باشی ولی بهتره فقط یکبارهمه چیزرو ازاول توی ذهنت مرورکنی ببینی ازکجا وکی وچطور بینتون فاصله افتاد که باعث شدکاربه اینجابکشه...اونهم فقط برای اینکه بتونی به عنوان یک تجربه ازش استفاده کنی تادوباره باکسی دیگه به همینجانرسی!بعدم مدتی به خودت فرصت بده تافراموشش کنی.فقط اگرخواست حرف رو ادامه بده حالابه هرشکل حتی به قصد تلافی هم دیگه باهاش واردبحث نشو!حداقل اینجوری میدونی ازغرورت دفاع کردی ویه کم آرومتر میشی.

بعیدمیدونم کسی بتونه به راحتی این حرفهارو فراموش کنه وادامه بده حق داری ناراحت باشی ولی بهتره فقط یک ...

از چشم افتاد واقعا تو یه لحظه علاقم خشک شد کاری دیگه باهاش ندارم فقط حرفاش تو ذهنم کمرنگ شه کافیه واسم

[QUOTE=232568443]از چشم افتاد واقعا تو یه لحظه علاقم خشک شد کاری دیگه باهاش ندارم فقط 

شرایط بدیه وتامدتی اذیت میشی تابتونی کناربیای ولی دیگه اتفاقیه که افتاده!بهتره هروقت به هم ریختی به حسن این اتفاق هم فکرکنی اینکه اگرچندسال دیگه هم توی رابطه میموندی ودیرترمیشناختیش چقدرضربه میخوردی!بهترکه امروز راهتو پیداکردی به شرط اینکه قوی باشی!حرفهای اون توی واقعی رو تعریف نمیکنه پس بزارفراموش بشه!فقط روی خودت کارکن شک نکن قراره راه بهتری جلوی روت بازبشه فقط صبوروامیدوارباش!