2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جفت روحی اعتقاد داری ،ببین خیلیا میان تو زندگیت دوست ،عشق ،کراش یا هرچیز دیگه ای زخمی میزنن و درس ...

اره اینو قبول دارم هیچی خدا نمیشه اما بازم یکی بین اون ادما باهمه فرق داره

..........
اوایل من خیلی تلاش کردم ک برگردونمش نشد ولی الان اون افتاده دنبالم که برگردم ولی خب دیگه نمیخوامش ی ...

این اتفاق برای همه نمیوفته نمیدونم شایدم حق با شماست ولی من ب اینکه برمیگرده خیلی امید دارم و این امیده هیچوقت از دلم نمیره

نه اون عشق نیست هوس دوست داشتن یا کراش زدن  عاشق شدم یه چیز خیلی بزرگ تره خیلی روحتو درگیر میکن ...

من یه بار عاشق شدم ولی عشق یه طرفه اون هم نمیدونه البته راه دور بعد که فهمیدم ازدواج کرد . خیییلی گریه کردم و افسرده شدم 😭 ولی بعدش فراموشش کردم😁 نمیدونم عشق بود یا کراش؟

ولی دیگه الان تا هرکیو میبینم میترسم دوستش داشته باشم و بعدش شکست بخورم .

میدونم چی میگی ولی اخه هیچ بدی نداشته من هرچی ازش دیدم خوبی بوده و اخرین حرفی ک بهم‌زد این بود اخلاق ...

منم نمیتونستم ولی یه شب نشستم و به یاد آوردم و نوشتم که اون بگیر نبود و فقط میخواست دوست شه واسه همینم دیگه دوسش ندارم و حتی اعصابم خورده چرا یکسال و خورده ای خودمو درگیر یه توهم احمقانه کردم واقعا بعضی وقتا دلم میخواد خودمو بزنم که چرا خودمو کوچیک کردم واسه اون آدم بی ارزش خیلی احمق بودم ولی کلی درس زندگی گرفتم و الان روی همونا تمرکز میکنمو برای آیندم برنامه ریزی میکنم 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
من یه بار عاشق شدم ولی عشق یه طرفه اون هم نمیدونه البته راه دور بعد که فهمیدم ازدواج کرد . خیییلی گر ...

اره فراموش میشه کرد منتها ممکنه زنده بشه باز و ممکنه یهو باز ناراحت شی دلت تنگ شه

..........
منم نمیتونستم ولی یه شب نشستم و به یاد آوردم و نوشتم که اون بگیر نبود و فقط میخواست دوست شه واسه همی ...

چن بار خواست منو ب مامانش معرفی کنه ولی من نذاشتم‌چون نخواستم‌ هنوز ک اونقد ب تفاهن نرسیدین بقیه مطلع بشن ولی الان میگم کاش میذاشتم معرفی کنه شاید اگ ی بزرگتر میدونس اینجوری نمیشد

چن بار خواست منو ب مامانش معرفی کنه ولی من نذاشتم‌چون نخواستم‌ هنوز ک اونقد ب تفاهن نرسیدین بقیه مطل ...

خب الان مشکلتون چیه

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭