من از وقتی ک فهمیدم خیلی دوسش دارم قبول دارمک اخلاقم بد شد و این از روی علاقه ی زیادمو حساسیتم نسبت ب اون شد و اخر سرمگف واقعا از این اخلاقت خسته شدم هروقت درستش کردی برگرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اون عشق نیست هوس دوست داشتن یا کراش زدن عاشق شدم یه چیز خیلی بزرگ تره خیلی روحتو درگیر میکن ...
نه اصلا اینجور نیست یکی از دوستام رل داشت واقعا عاشقش بود رلش مرد اینقد حالش بد بود که یه عالمه قرص خورد دیگه نزدیک بود بمیره اما الان ازدواج کرده واقعا شوهرشو عاشقانه دوس داره براش جونشو میده
یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی میگردی. اما نمیدونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀