2777
2789
کلا یه بار حس عشق اتفاق مبفته به یکیش شک کن

نه این اشتباهه ما بارها عاشق میشیم اما دوبار عاشق یه آدم نمیشیم

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
خودم ب شخصه نه. اما اگه واقعأ ارزششو داره برش گردون

چون ارزششو داره دارم تلاش میکنم خیلی پسر خوبیه خیلی شاید بعضی از رفتارای خسته کننده ی من اینجوریش کرده چون بعضی وقتا ک فک میکنم خیلی خسته کننده میشم

اما اون خیلی خوبه 

چون عاشقشم‌نمیگما واقعا خیلی خوبه بیش از حد 

ب ی چیزایی اهمیت میده ک هیچ پسری اهمیت نمیده خیلی مهربونه با درکه واقعا بهت انگیزه میده هرچی‌بگم کم گفتم برام دعا کنین برگردهههه محتاجم ب دعا واقعا😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا واقعا نمیشه بیخیال شد و فراموش کرد  ب زور چیزیو خواستی ک بد شده برات میشه توضیح بدی ...

منم عاشق کسی شدم از خدا خواستم که اونم عاشقم بشه و شد در حالی ک حتی ی ذره هم ما هیچ جوره بهم نمیومدم  الان پشیمونم و خیلی کاراش اذیتم کرد،تو زندگیم مشکل ایجاد کرد و ...

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
بعضی وقتا واقعا نمیشه بیخیال شد و فراموش کرد  ب زور چیزیو خواستی ک بد شده برات میشه توضیح بدی ...

بدیهاشو به یاد بیار شدنیه اصلا گیرم با دعا نگهش داشتی اگه اونیکه میخواستی نبود که تو با یه بار رفتنش انقد حالت بده اگه دوباره بیاد و بازم بره فقط خودت آسیب میبینی من دوستت دارم خواهرم از روی دشمنی اینارو نمیگم که

منم عاشق کسی شدم از خدا خواستم که اونم عاشقم بشه و شد در حالی ک حتی ی ذره هم ما هیچ جوره بهم نمیومدم ...

خب چیشد 

چون ارزششو داره دارم تلاش میکنم خیلی پسر خوبیه خیلی شاید بعضی از رفتارای خسته کننده ی من اینجوریش کر ...

چون فقط خوبیاشو میبینی نمیتونی ازش بگذری

بدیهاشو به یاد بیار شدنیه اصلا گیرم با دعا نگهش داشتی اگه اونیکه میخواستی نبود که تو با یه بار رفتنش ...

میدونم چی میگی ولی اخه هیچ بدی نداشته من هرچی ازش دیدم خوبی بوده و اخرین حرفی ک بهم‌زد این بود اخلاقتو درست کن و برگرد 

دوستم رفت دعا نوشت الان بچه داره 😐

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
نه اون عشق نیست هوس دوست داشتن یا کراش زدن  عاشق شدم یه چیز خیلی بزرگ تره خیلی روحتو درگیر میکن ...

به جفت روحی اعتقاد داری ،ببین خیلیا میان تو زندگیت دوست ،عشق ،کراش یا هرچیز دیگه ای زخمی میزنن و درسی بهت میدن تا تو رو آماده کنن برای بدست آوردن و رسیدن به عشق الهی

چون ارزششو داره دارم تلاش میکنم خیلی پسر خوبیه خیلی شاید بعضی از رفتارای خسته کننده ی من اینجوریش کر ...

اینکه بشینید دعا کنید برگرده فایده ندازه. ببین دلیل رفتنش چی بوده، بغضی وقتا ی سوءتفاهم کوچک باعث جدای میشه

خب چیشد 

خداروشکر نشد

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀