2777
2789
عنوان

با ادم خائن چطور رفتار کنم؟!😕

205 بازدید | 10 پست

تقریبا ۸ ماه قبل با یکی اشنا شدم(نسبت فامیلی ام داریم ولی قبلش ارتباطی نداشتم باهاش) به قصد ازدواج و حدودا سه هفته قبل ب دلایلی ازش جدا شدم ولی ازش بدم نمیومد این اقا بیخیال نمیشد اصلا ، گاهی باز بهم پیام میده ک البتع من خیلی خیلی سرد جوابشو میدم و تو همشون میخواد بگه مقصر اصلی جدا شدنمون منم، ی کولی بازی ای درمیاره ک بیا و ببین ،گاهی ادما رو واسطه میکنه و...

حالا بعد این همه وقت من تازه چند روزه متوجه شدم این بشر از اولین روز اشنایی تا الان داشته به من خیانت میکرده  و الان بسیار بسیار حرصم گرفته و به معنای حقیقی کلمه ازش متنفرررررررم      من دیگه به هیچ وجه قصد ازدواج با همچین ادم پستی رو ندارم ولی نمیدونم ب روش بیارم یا ن؟! همینجوری بی محلی کنم تموم شه یا ب روش بیارم ؟! شما بودید چیکار میکردید ؟! 

عین خوره افتاده ب جونم چون بیش از حد مظلوم نمایی میکنه،ادای عاشقا رو درمیاره ،خودشو عین پیامبرا پاک نشون میده، کافیه بشنوه یکی خیانت کرده میره رو منبر شروع میکنه فحش دادن ب خائنا و ...

الان حس ی ادم احمقو دارم که این همه وقت از سادگیم سواستفاده شده 

شما بگید جای من بودید چیکار میکردید؟!

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه من اتفاقی فهمیدم بهم خیانت میکنه و هیچ شکی توش نیست و هیچ سوتفاهمی نیست و خیانتش صد در صده   ولی خب مدرکی ام برای اثباتش ندارم از ی سمتم این اقا هی ادما رو واسطه میکنه ،اونام منو مقصر میدونن که سر مسائل کوچیک رابطه رو بهم زدم 

نمیدونم چیکار کنم؟!

بلاک......سوال پرسیدن نداره چرا رابطه اشتباه رو به جا قطع کامل کم میکنید بابا ول کنید کامل رها کنید

اونطور احتمالش هست دوباره فریب بخورید و باهاش ادانه بدید

یه دختر عاقل رابطه ۱۰۰ درصد اشتباه رو از ریشه قطع میکنه نه قطره چکونی اب میده

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
و اینکه من اتفاقی فهمیدم بهم خیانت میکنه و هیچ شکی توش نیست و هیچ سوتفاهمی نیست و خیانتش صد در صده&n ...

حرف بقیه مهم نباشه زندگی توهه و تو هم از نادرست بودن انتخابت مطمعنی پس تموم کن اونچه هست رو

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖

رابطه ات رو کامل یک دفعه و محترمانه قطع کن. اگه بهش بگی خیانت حاشا میکنه، شک نکن. شکککک نکن که الان هم تو رابطه‌ست و تو فقط یکی از گزینه هاش هستی. هر دفعه میاد تا ببینه این گزینه رو میتونه روش حساب باز کنه یا نه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

رابطه ات رو کامل یک دفعه و محترمانه قطع کن. اگه بهش بگی خیانت حاشا میکنه، شک نکن. شکککک نکن که الان ...

وای ب شدتتتتتت حرف درستی زدی ،خودمم این حسو دارم 

قشنگ حس میکنم هر وقت میاد سمتم حتما با اونیکی ب مشکل خورده میخواد ببینه من هنوز خرش میشم یا ن