2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین

223 بازدید | 30 پست

من دوروز پیش بی بی چک زدم مثبت شد بعدامروز چنددقیقه پیش لکه بینی داشتم لکه قهوه‌ای رنگ یکمم زیردلم دردمیکنه این نشونه‌ی چی میتونه باشه خواهش میکنم کمکم کنید خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موعدپریودیم یک اسفندبود بعدمن دوره‌ی پریودم ۳۵روزست 

ینی از یک اسفند تاالان پریود نشدی؟؟؟

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
مگه ما دکتریم بدو برو پیش دکتر حتما 

عزیزم مافقط یه دکترداریم اینجا اونم الان بستس رفته خونشون صبح حتمامیرم اینجااومدم که اگه کسی تجربه‌ای داشته منوازنگرانی دربیاره شمابهم استرس واردکردی 

عزیزم مافقط یه دکترداریم اینجا اونم الان بستس رفته خونشون صبح حتمامیرم اینجااومدم که اگه کسی تجربه‌ا ...

استرس نگیر عزیزم اخه ممکنه کسی یه وقت راهکاری بده که خوب نباشه واسه همین گفتم به دکتر اعتماد کن وگرنه من خودم ۸ ماهگی لکه خون دیدم اما چیزی نشد دکتر بهم گفت فقط نزدیکی نکن همین عزیزم نترس چیزی نیس 

فردامیخاستم برم ازمایش بدم نمیدونم چرالکه بینی دارم خیلی نگرانم 

لکه اس فقط یا خونریزی؟

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
استرس نگیر عزیزم اخه ممکنه کسی یه وقت راهکاری بده که خوب نباشه واسه همین گفتم به دکتر اعتماد کن وگرن ...

انشالله برای منم چیزی نیست خیلی میترسم صبح حتمامیرم پیش ماما اخه بارداری اولمه هیچی نمیدونم بهم امیددادی خیلی ممنونم عزیزم