2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
عزیزم مافقط یه دکترداریم اینجا اونم الان بستس رفته خونشون صبح حتمامیرم اینجااومدم که اگه کسی تجربه‌ا ...

لکه بینی تو سه ماه اول بارداری طبیعی هست

بیشتر استراحت کن و کمتر فعالیت سنگین مثل پیاده روی طولانی و از پله بالا پایین رفتن انجام بده  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
فقط لکه قهوه‌ای رنگ

چیزی نیس . فردا برو آز بده حتما . انشاالله که خیره . استراحت کن نزدیکی نداشته باش

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط لکه قهوه‌ای رنگ

تا وقتی لکه است نشانه بارداری هست اگر به خونریزی شدید مثل عادت ماهانه افتادی نشانه سقط جنین هست یعنی اگر خونریزی شدید داشتی فوری برو دکتر یا پزشک آنلاین تو اینترنت صحبت کن

ولی تا لکه هست اصلا نگران نباش  

لکه بینی تو سه ماه اول بارداری طبیعی هست بیشتر استراحت کن و کمتر فعالیت سنگین مثل پیاده روی طولانی ...

من امروز پیاده روی کردم ممکنه بخاطر همین باشه 

من امروز پیاده روی کردم ممکنه بخاطر همین باشه 

بله قطعا

دیگه تا دو هفته اصلا پیاده روی نکن

احتمالا بچه از جای طبیعی اش پایین تر اومده و بی احتیاطی کنی سقط میشه

معمولا چند هفته تا چند ماه طول می‌کشه تا بچه به جای اصلی اش بالای شکم برگرده و چند روز نزدیک زایمان مجدد بچه پایین میاد

منم دو تا کوچولو دارم و همه اینا رو تجربه کردم

بله قطعا دیگه تا دو هفته اصلا پیاده روی نکن احتمالا بچه از جای طبیعی اش پایین تر اومده و بی احتیاط ...

نه دیگه اصلاپیاده‌روی نمیکنم خدابچهاتون روبراتون حفظ کنه انشالله یکم ازاسترسم کم شد خداخیرتون بده 

نه فعلافقط لکه‌س ولی زیردلم دردمیکنه 

استراحت کن

یعنی بیرون خونه نرو مگر اینکه با ماشین بری و کوتاه مدت باشه

کارهای روزمره خونه مثل آشپزی و حمام و اینا مشکل نداره ولی پله بالا پایین رفتن زیاد و وسیله سنگین بلند کردن خطرناک هست؛

استراحت کن یعنی بیرون خونه نرو مگر اینکه با ماشین بری و کوتاه مدت باشه کارهای روزمره خونه مثل آشپز ...

زیردلم دردمیکنه مثل وقتایی که میخاستم پری بشم این عادیه 

دکترهای انلاین هستنمثل اسنپ  زنگ بزن مشورت کن ولی نگران نباش فقط استراحت کن تادکترتون بیاد

منتظرم کی صبح بشه برم پیش دکتر انشالله که چیزی نیست دکترهای انلاین جواب میدن الان شماره‌هاشون بزنم نت میاد چی بزنم

نه گفتن نبایدروزه بگیری 

آهان

میخواستم بگم اگر میگیری روزه هات رو فعلا چند روز نگیر تاکامل دل‌درد و لکه بینی ات قطع بشه، 

بعدش اگر حالت کامل خوب بود میتونی نیم ساعت زودتر پاشی سحری مفصل بخوری و مثلا یک روز درمیان یا دو روز درمیان روزه هات رو بگیری