اره واقعا وقتی که فکرمیکنم هیچ برگشتی وجود نداره بیشتر دلم میگیره همش با خودم میگم کاش یه چیزی بود م ...
قطعا برای تو سختتره چون تو چندسال باهاش بودی منی که فقط چندماه داشتمش اینهمه داغون شدم دیگه تو ......
عزیزم میخوای یکی دیگه بیاری بزرگ کنی یه کوچولو بیار که خودت کامل بزرگش کنی،،،
راستی چند سالته؟ من ۲۲ سالم...
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
تا ابد خاطرات قشنگش یادم نمیره چقد بودنش پاک و خالص بود ،،،، اینقدر از آدما دیگه بدم میاد که دلم میخواد یه خونه داشته باشم یه جا تک و تنها با یه عالمه حیوون زندگی کنم که شرف داره به آدما 🙂😔
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من 45 سالمه و دو تابچه دارم و گربه های محل نذری کمک می کنم یک گربه وابسته ام شد .الانم یک گربه اومده خونه ام بچه آورده .هر مهمونی میرم استخونها رو برای سگها و چربی هاو گوشتهای اضافه رووبرای گربه ها جمع می کنم حرف بقیه هم برام مهم نیست معتقدم به اینکه کمک و محبت به حیوانات و گیاهان ارزشش از تمام دعاها و روزه ها و ..بالاتره .مطمینم خدای من موجوداتی که آفریده به اندازه ما از طبیعت سهم دارند و ما انسانها با عمر طولانی تر و جمعیت بیشتر و حرص و بی رحمی سهم اونها رو ازشون گرفتیم و وظیفه واجب برهر انسانیه که حقوق این موجودات رو حفظ کنه نه اینکه بی تفاوت باشه
من تقریبا ۱۱سال اینا بود داشتمش من ۱۹ دیگه نمیتونم هیچ حیوونی رو جایگزینش کنم
عزیزززززم یعنی از۹ سالگیت داشتیش... باهم بزرگ شده بودید دیگه چقدر سختتتتتتتتتتتتتت عزیزم امیدوارم آرامش بهت بده خدا بتونی کنار بیای
من 45 سالمه و دو تابچه دارم و گربه های محل نذری کمک می کنم یک گربه وابسته ام شد .الانم یک گربه اومده ...
چه کار زیبایی واقعا
من حتی پدر و مادرم هم جایی میرفتن مهمونی همه استخون و چیزهایی که قابل خوردن بود رو برای حیوونیم میاوردن
منم بخاطر هاپوم چون خیلی بهش علاقه داشتم به همه هاپو ها علاقه پیدا کردم برای اکثرشون که جای خواب ندارن جای خواب درست میکنم برای اکثرشون هم غذا میبرم البته اگه بگیم یعنی خودنمایی ولی میگم شاید بعضی ها که علاقه ندارن یکمی اون حیوونارو هم درک کنن اوناهم احساسات دارن و محتاج محبتن کاش همه به حیوونا اهمیت بدن و اذیتشون نکنن اوناهم مثل انسان ها حق زندگی دارن و جاندار هستن💔