2777
2789
عنوان

بچه هاتونو نبرید مدرسه!

393 بازدید | 25 پست

وای بچه ها وضعیت واقعا بد شده ،من همین امروز فهمیدم که دو تا از دوستام کرونا دارن هییچ علائمی من ندارم فقط یه تبخال زدم انگار نه انگار.  ممکنه کرونا داشته باشم با این که خییییلی رعایت میکنم و از این شاخایی نیستم که میگن عهه چه بچه بازی میکنی.

واقعا درک نمیکنم اونایی رو که بچه های کلاس اولیشونو میبرن مدرسه واقعاا درک نمیکنم آخه مگه اونا چیزی میفهمن؟

دلم نیومد راجب این موضوع باهاتون صحبت نکنم بچه ها لطفا لطفا قضیه خیلی جدیه ،ما که این همه سال ۳ ساال شد آنلاین درس خوندیم اینم روش ،به خدا تو یه مدرسه میتونم به جرعت بگم خدا اقل ۷ نفر کرونا دارن ،حالا فکر کنین یه لحظه تو فضای بسته ماسکشونو به خاطر آب خوردن درارن میدونین چه فاجعه ای میشه؟

التماستون میکنم بچه های کوچیکتونو نبرین من خودم نهمم دوستام گرفتن دیگه بچه های کوچیکی که بلد نیستن چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستور از بالاس حتی مدیر که هیچی اداره کل آموزش و پرورش منطقه هم کاری نمیتونه بکنه!

این دو روز از اداره تو مدارس چند تا آدم فرستاده بودن اونم به صورت کاااملا نامحسوس

مدیره می‌گفت یه لحظه یه خانمو دیدم تو سالن راه می‌ره فک کردم مادر بچه هاس ولی از اداره بوده😑😂

یه وویس یا تماس هم به همه ی کسایی که نیومدن فرستادن که اجبااااریه حتی اونایی که واکسن نزدن هم باید بیان وگرنه تکرار بشه پرونده تحصیلی ارجاع میشه اداره

چون الان اداره اس که پیگیر غایبی هاس نه مدرسه!

دبیره بنده خدا کرونا گرفته بود صداش در نمیومد کارمند آموزش و پرورشه ولی فقط ۳ روز استعلاجی دادن اون ...

ما خودمون رفتیم اعتراض کنیم ،گفتن هیچ قلطی نمیتونن بکنن نه غیبت میزنن نه چیزی ،بعدشم آره خب راست میگی وقتی اون احمقا دقیقا بعد تعطیلات میان حضوری میکنن چه انتظاری ازشون داری؟اصلا میشه انتظاری داشته باشی؟خودتون به فکر بگه هاتون باشین

شما میگی مدرسه تو شرکتی که  خواهرم کار میکنه زمستون نود درصد کارگراش کرونا گرفتن مرخصی هم نمیدادن همه بیمار کنار هم کار میکردن دوازده ساعت خب ایناهم رفتن خونه زن و بچه هاشون گرفتن باید انتخاب کنیم تا اخر عمر زندگی اینطوری  یا برگشتن به زندگی عادی همراه کرونا البته اینم هست که موقع سفر و عروسی و مهمونی و رستوران از کرونا نمی‌ترسید موقع مدرسه همه نگرانن بگیرن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

پسرمن تکرار پایه شد بخاطر غیبتش پارسال تو برنامه شاد والا غیبت میزنن چقدر مگه میخان تجدید پایه بشن یه مشت بچه بیسواد و تنبل و راحت طلب داریم تحویل جامعه میدیم

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
یک ماه و نیم ارزش داره که بچه ها رو به خطر بندازید ؟ از مهر حضوری می‌کردند 

والا فقط یه ماه مونده ،دقیقا وقتی که ماه رمضان شروع شد و هیشکی نمیتونه مایعات بخوره 

شما میگی مدرسه تو شرکتی که  خواهرم کار میکنه زمستون نود درصد کارگراش کرونا گرفتن مرخصی هم نمیدا ...

م خودم خیلی رعایت میکنم ،تو این ۳ سال یه مسافرتم نرفتم ولی باز گرفتم تو دو روز هم گرفتم

دختر من تو دبستان شاگرد اول بود 

موقع کرونا دبیرستانی شد و‌ مجازی براش خیلی بی اهمیت بود الان دو ساله هیچی یاد نگرفته

امروز معلم درس جدید داده میگه نمیفهمم چی میگه

چون از پایه مشکل داره

میگه کل کلاس مسکل دارن در فهم درسها

مدرسه اش هم نمونه است

حیف واقعا حیف

دختر من تو دبستان شاگرد اول بود  موقع کرونا دبیرستانی شد و‌ مجازی براش خیلی بی اهمیت بود الان ...

اره بخدا پسرمنم شاگرد اول بود بعد پارسال کلا تجدید پایه شد😕😕

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626