2777
2789
عنوان

بچه هاتونو نبرید مدرسه!

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 25 پست
دختر من تو دبستان شاگرد اول بود  موقع کرونا دبیرستانی شد و‌ مجازی براش خیلی بی اهمیت بود الان ...

کاملا موافقم با حرفتون

ولی این سال تحصیلی هم آنلاین تموم می‌شد بخاطر سلامت بچه ها 

و سال تحصیلی بعدی حضوری شروع می‌شد 

م خودم خیلی رعایت میکنم ،تو این ۳ سال یه مسافرتم نرفتم ولی باز گرفتم تو دو روز هم گرفتم

خودت ببین دوسال خونه بودی کروناهم گرفتی پس فرقی نداره به هرحال بچه هاهم خونه باشن والدین سر کارن و ویروس میارن براشون بنظر منم باید صبر میکردن سال تحصیلی اینده مدارس رو باز میکردن  ولی اینم هست که باز پاییز میشه بهونه سرما و پاییز و ... بازم میگن ما مدرسه نمیایم دیگه باید یاد بگیریم بزرگ و کوچیک با ویروس زندگی کنیم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا پسرمنم شاگرد اول بود بعد پارسال کلا تجدید پایه شد😕😕

وای منم شاگرد اول بودم دهم ولی بعد مجازی شدن خیلی درسم افت کرد خیلی ناراحتم🥺😢😭 لعنت به کرونا

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
شما میگی مدرسه تو شرکتی که  خواهرم کار میکنه زمستون نود درصد کارگراش کرونا گرفتن مرخصی هم نمیدا ...

اتفاقا اطراف ما چندنفر مییشناسم ک خانما همش درحال مسافرت وگردش بازارن بابچه هاشون الان ک مدرسه بازشده بیاببین چ غوغایی ب پا انداختن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اره بخدا پسرمنم شاگرد اول بود بعد پارسال کلا تجدید پایه شد😕😕

هوف اصلا نمیدونم چی بگم خیلی وضعیت مذخرف شده 😢واقعا نگرانم هم از بابت درس هم بابت سلامتی نمیدونم چیکار کنم اعصابم انقد خورده

اتفاقا اطراف ما چندنفر مییشناسم ک خانما همش درحال مسافرت وگردش بازارن بابچه هاشون الان ک مدرسه بازشد ...

اره دیگه همه جا میرن فقط واسه مدرسه از کرونا میترسن واقعا مردم عجیبی داریم اتفاقا گذاشتن بعد عید بازگشایی کردن که بگن حالا که تو عید نترسیدید همه جا رفتید الانم تشریف بیارید مدرسه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند