2777
2789

سلام دوستان میخوام ببینم اگه اموزش آنلاین خیاطی  بگذرونم میتونم در حد آموزشگاه یاد بگیرم

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

منم لایک کنین

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حضوری نمیری؟

یه آموزشگاه معروف شهرمون رفتم چندسال پیش

انقد شلوغ بود که برای هر سوالی مجبور بودم کلی منتظر بشینم که نوبتم بشه از مربی بپرسم

حس میکنم اگه آموزشگاه فیلمشو داشته باشم راحتترن و هروقت بخوام میتونم نگا کنم 

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

من 

از یه پیچ خوب تقریبا

ولی قبلش کلاس حضوری تو شهر خودمون رفته بودم، میخواستم با این کلاس مجازی فقط یه متد دیگه رو هم یاد بگیرم ، با این که تو کلاسای صفرش شرکت کردم ولی اگر اون زمینه خیاطی رو خودم نداشتم خیلی به مشکل برمی خوردم 

تازگی یه پیج پیدا کردم اون خیلی دقیق تر توضیح می‌ده ولی دیگه اونو شرکت نکردم چون هزینه ش یکم زیاد بود 

کلا ب نظرم خیاطی چیزیه که باید حداقل دوره اول رو حضوری بری

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من  از یه پیچ خوب تقریبا ولی قبلش کلاس حضوری تو شهر خودمون رفته بودم، میخواستم با این کلاس مج ...

خب من در حد الگو کشی اولیه و...چندسال پیش رفتم ولی انقد زمان‌بر بود که یه لباس بدوزم ،چون طول می‌کشید تا جواب سوالامو بگیرم

اگه پیجی که میگین پیدا کردین از الگو کشی تا مراحل دوخت  کامل داره ممنون میشم پیجشونو بزارین برام

خب من در حد الگو کشی اولیه و...چندسال پیش رفتم ولی انقد زمان‌بر بود که یه لباس بدوزم ،چون طول می‌کشی ...

اها پس یه زمینه اولیه داری 

ببین این پیجی هست که خودم شرکت کردم، اموزشاش معمولیه، آموزش رایگان هم داره تو پیجش  zahra_style 

این پیج که گفتم بهتره، آموزش‌های رایگانش رو که دیدم خیلی دقیق توضیح میده و نکته زیاد میگه ولی آموزش های پولی رو شرکت نکردم .  khayati_sant_be_sant

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
توصیه میکنم اگر هزینه شو داری کلاسهای دومی رو شرکت کن، 

مرسی عزیزم 

دومی هزینش حدودا چقدره؟

نمیشه پولتو هدر نکن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نمیشه پولتو هدر نکن

چقد بد،شما مجازی شرکت کردین؟

چقد بد،شما مجازی شرکت کردین؟

بله گروه خیاطی باران تو تلگرام شرکت کردم انقدررررر تبلیغ میکنه تو کانالش هی به همه میگه بیایین تو گروه واریزی ازم تشکر کنین صبرکن چند نمونه بزارم از پیاماش 

ماهم که ساده پول رو واریز کردبم ولی هیچی به هیچی

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مرسی عزیزم  دومی هزینش حدودا چقدره؟

یادم نیست راستش چند ماه پیش پرسیدم چون پولشو نداشتم دیگه شرکت نکردم 

ولی میدونم چند ترم دارع . پایه و یقه و شلوار و کودک و ....