2777
2789
عنوان

خیاطی آنلاین کسی هست اموزش دیده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  دومی هزینش حدودا چقدره؟

عزیزم خواستی بیا چندتا پیج عالی بهت معرفی کنم‌برو با خیالت راحت شرکت کن تو دوره هاشون حتی اگه خواستی برای اطمینان چندتا از اموزشاشونو برات میفرستم‌که مطمئن بشی

یه آموزشگاه معروف شهرمون رفتم چندسال پیش انقد شلوغ بود که برای هر سوالی مجبور بودم کلی منتظر بشینم ...

من چند ماه آموزشگاه رفتم ولی به جرات میتونم بگم کلیپ های خانم عمرانی تو اینترنت خیلی بیشتر به دردم خورد ببین از ب بسم الله خیاطی تا لباس مجلسی همرو خیلی ساده و روان توضیح داده من چندین سال که مانتو حاضری نخریدم هر چی میبینم می دوزم🙂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سلام به نظرم از آموزش های سایت همگامدوخت استفاده کن

آموز هاشون به صورت مجازی و غیر حضوری هست و پشتیبانیشون عالیه هر جای فیلم ها رو متوجه نشدی یا سوالی داشتی میتونی با استادتماس بگیری از طریق روبیکا یا واتساپ یا سروش هر کدوم از پیام رسان ها استادکامل و عالی و واقعا دلسوزانه رفع اشکال رو انجام میدن برای من که نتیجه داده من که خیاطی هیچی بلد نبودم ، با آموزش های همگامدوخت تونستم لباسهای زیبایی برای خودم و بچه هام بدوزم خدایا شکرت

همگامدوخت هم آموزش خیاطی با الگو داره و هم بدون الگو و هر دو روش رو عالی یاد دادن 

آدرس                آموزش خیاطی بدون الگو همگامدوخت https://www.hamgamdookht.com/

و یا با شماره 09055882410 از طریق روبیکا و ایتا برای ثبت نام در دوره های مجازی پیام بدید.

سلام من دوره کامل از یک استاد معروف و با تجربه خرید کردم برای خودم خیلی گرون افتاد اما اگه واقعا کسی میخواد بگه من یک چهارم قیمتی که خریدم بهش میدم 

نازک دوزی بالاتنه چندین ساعت اموزش

ضخیم دوزی هم یک دوره جدا 

شب و عروس هم کامل و دوره جدا هر کدوم خواستید به یک چهارم قیمت خریدم میدم  این که مجبور شدم بفروشم واسه اینکه دوره ها دیگه هم که میزاره بتونم بخرم دو واقع شراکتی خرید می کنم فقط هم هر دوره رو به یک نفر میفروشم خواستید پیغام دوستی بدید تا به توافق برسیم

خانم های که اینجا میاید میبینید نظر کذاشتن و بعدش میرید تو پیج "خیاطی باران" میگع خوب خوب این خودش هست، من دورهاش را خریدم کلاه برداری بیش نیست برای اینکه گیر هم نیافتت چهارتا لینک میده از خیاطی کع به درد نمیخورد، حالا خود دانیدپولتون را ریختید تو جوی آب.