2777
2789

جاتون خالی روز دپازده فروردین قرار شد با خانواده های پدرشوهر و برادرشوهرام بریم یه سفر کوتاه دوروزه......از طرفی هم چون همه تازه خریدعید و ماه رمضون انجام داده بودیم زیاد نمیتونستیم هزینه کنیم.برا همین تصمیم گرفتیم بیشتر چیزا رو از خونه برداریم.برا صبحونه که پنیر و خیار و گوجه هر خانواده برا خودش برداشت...برا نهارم هرکدوم کباب شامی پختیم شب قبل و تو فریزر گذاشتیم که صبح برداریم و تا برسیم خراب نشه....خورش مرغ هم برا شام درست کردیم و تو شیشه درفلزی کنسرو کردیم و برنج برداشتیم تا اونجا درست کنیم.

بقیشو هم میزارم که خیلی طولانی نشه حوصلتون سر بره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه که راهی شدیم صبح زود.صبحانه و نهار رو بین راه خوردیم.....شب هم برنج رو هرچند بسختی😜😜😜 رو پیک نیک پختیم.....روز بعد هم صبحانه داشتیم....نهار رو هم گوجه و تخم مرغ گرفتیم املت زدیم جاتون سبز.....

غیر از پول غذاها که از خونه برداشتیم،با پول بنزین کل هزینه هامون به سیصد نرسید....خپراکی برا بچه هام کم میگیرم معمولا تو سفر که خدای نکرده مریض نشن.همون تخمه و یکم حاج بادومی و شکلات لواشکی.....یبارم براشون چیپس و پفک و اینا گرفتیم تو راه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خوش بگذره  ولی یه سوال روزه نیستید

عزیزم دوازده رفتیم دیشب برگشتیم...پیشواز رو از دست دادیم