2777
2789
عنوان

گاهی دلم برای خودم تنگ میشود...

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 72 پست
سلام خسته نباشید خیییلی ممنون که پیام دادین

ممنون ببخشید من پیامام زیاد میشه پاک میکنم عصری همممه رو پاک کردم هیچ اطلاعی از موضوع صحبتم با شما رو ندارم 

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ببخشید من پیامام زیاد میشه پاک میکنم عصری همممه رو پاک کردم هیچ اطلاعی از موضوع صحبتم با شما ر ...

من پرسیدم ازتون که یه آقا چه انتظاراتی از همسرش داره؟ یعنی یه خانوم باید چجوری باشه که از دید همسرش یه زن تمام عیار باشه؟

من پرسیدم ازتون که یه آقا چه انتظاراتی از همسرش داره؟ یعنی یه خانوم باید چجوری باشه که از دید همسرش ...

«احترام،درک ،عشق»این سه تا رو یک زن داشته باشه برای مرد تمام عیار هست،

«احترام،درک ،عشق»این سه تا رو یک زن داشته باشه برای مرد تمام عیار هست،

شما هررر زندگی موفقی رو ببینی این سه تا رو داره حالا کم وزیادش کیفیت زندگی رو نسون میده و هر زندگی که تزلزل دخلشه یکی رو نداره

شما هررر زندگی موفقی رو ببینی این سه تا رو داره حالا کم وزیادش کیفیت زندگی رو نسون میده و هر زندگی ک ...

من دوتای آخرو دارم اما احترام بعضی وقتا واقعا صبرم لبریز میشه از بی احترامی کردن و جوابشو میدم.اینکارم اشتباهه؟

اگه آقا خودش بی احترامی مرد چی؟ بازم احترام بزاریم؟

ببین اگه شرایط مرد رو درک کنی بهش میفهمونی که من دارم شرایططو ،مشکلتو درک میکنم و طبیعتا مرد هم وقتی ببینه همسرش کنارشه درکش میکنه بی احترامی نمیکنه یا اگه بکنه اروم میشه

من دوتای آخرو دارم اما احترام بعضی وقتا واقعا صبرم لبریز میشه از بی احترامی کردن و جوابشو میدم.اینکا ...

احترام احترام میاره خیالت راحت بی حرمتی هم بی حرمتی،

ببین اگه شرایط مرد رو درک کنی بهش میفهمونی که من دارم شرایططو ،مشکلتو درک میکنم و طبیعتا مرد هم وقتی ...

نه ببینید بعضی بی احترامی ها هستش که طرف اصلا متوجه نیست و عادت داره مثلا بد دهنه یا چون تو خانواده پدرش با مادرش اینطور بوده اینم همینطور برخورد می‌کنه و فکر می‌کنه درسته.اینجور مواقع باید چیکار کنه خانوم؟

چند تا کار میگم انجام بده حتما جواب میگیری

یه سوال دیگه اینکه میگن آقایون تنوع طلب هستن درسته؟ یعنی میگن مثلا زود زود رنگ موهاتو عوض کن و امثال اینکارا تا طرفت چشمش سیر بشه و هرز نره. این حرف چقدر درسته؟

احترام احترام میاره خیالت راحت بی حرمتی هم بی حرمتی،

اول سعی کن وقتی ناراحتت میکنه یا داره بهت بد صحبت میکنه جواب بهش بده ولی تو دلت ،به زبون نیار اینجور هم جوابشو دادی هم اون از رفتار زشتش هیچ چیز بدست نیاورده و به مرور خجل میشه،و میاد عذر خواهی و کمکم نمیکنه،دوم درطول روز اهنگهای ملایم وشاد زیاد گوش کن،سوم اگه خیلی شدید دعوات کرد باهاش قهر کن ولی نه قهری که به کاراش نرسی باهاش اصلا حرف نزنی فقط ظاهری که بفهمه ناراحتی