2777
2789
عنوان

گاهی دلم برای خودم تنگ میشود...

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 72 پست
نه ببینید بعضی بی احترامی ها هستش که طرف اصلا متوجه نیست و عادت داره مثلا بد دهنه یا چون تو خانواده ...

خب سخته ولی راه داره براش جریمه بزار درست مثل من اگه با همسرم بلند حرف بزنم خودم خودمو جریمه میکنم ،مالی

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دیگه اینکه میگن آقایون تنوع طلب هستن درسته؟ یعنی میگن مثلا زود زود رنگ موهاتو عوض کن و امثال ...

اره تنوع طلبی تو ذاتشونه 😞ولی میتونی کنترلش کنی ببین شما ببین چی دوست داره کاری نداشته باش این شده مد!! اون تیپ الان مد هست ببین اقات چی دوست داره باهاش دوست باش مثل دوتا دوست صمیمی خجالت نکش ازش بهش واااقعا دلش روی چیه 

جدی میگم برای من جواب داده،من خودم این قانونو پیاده کردم 

بهش میگم امیدوارم قبول کنه.البته اگه بخواد به همین روال که هست پیش بره اون ورشکست میشه من پولدار😎😅😅

اره تنوع طلبی تو ذاتشونه 😞ولی میتونی کنترلش کنی ببین شما ببین چی دوست داره کاری نداشته باش این شده ...

بعدشم یه چیز بگم ،صبور باش بخدا ارزش داره ادم تحمل کنه وهمسرشو بسازه و با هم عاشقانه کنار هم زندگی کنن خیییای شیرینه من ده سال صبر کردم تا از همسر بسیار عصبیم یه همسر عاشق که الان تازه داره ترم سوم مشاوره رو میگذرونه بسازم ببین اول کجا الان کجا!!!!

بهش میگم امیدوارم قبول کنه.البته اگه بخواد به همین روال که هست پیش بره اون ورشکست میشه من پولدار😎😅 ...

انشاع الله که خوشبخت بشی ابجی

اره تنوع طلبی تو ذاتشونه 😞ولی میتونی کنترلش کنی ببین شما ببین چی دوست داره کاری نداشته باش این شده ...

یه سوال دیگه.اگه هزینه زیاد داشته باشه این موضوع چی؟ من دلم براش میسوزه چون خیلی زحمت می‌کشه دلم نمیاد پولاشو خرج کنم.یعنی ناراحت نمیشه تو دلش که من خرج کنم تو این راه؟ آخه یه اخلاقی داره من هرچی پول بخوام بهم میده بعد نمی‌فهمم چه زمانی  راضیه چه زمانی فقط بخاطر اینکه وظیفه می‌دونه داره بهم پول میده.

بهش میگم امیدوارم قبول کنه.البته اگه بخواد به همین روال که هست پیش بره اون ورشکست میشه من پولدار😎😅 ...

بعدم قبول میکنه حرفای غیرتی بهش بزن بگو من راه درامدم میخام اینطور باشه پس برم از کی پول تو جیبی بگیرم😁😁

بعدشم یه چیز بگم ،صبور باش بخدا ارزش داره ادم تحمل کنه وهمسرشو بسازه و با هم عاشقانه کنار هم زندگی ک ...

من خیییلی دوسش دارم بخدا برای اینکه بهش برسم خیییلی سختی کشیدم هم اون هم من

یه سوال دیگه.اگه هزینه زیاد داشته باشه این موضوع چی؟ من دلم براش میسوزه چون خیلی زحمت می‌کشه دلم نمی ...

بهش به طریقی برگردون مثلا روزعشق،روز تولد ،و...مهم جریمه هست که حکم باز دارندگی رو داشته باشه ومیتونی با برگردوندن بهش بفهمونی که من کنارتم درکت میکنم

در مورد روابط زنو شوهره؟ مرررسی که گفتی عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️

بله بانو آرتمیس ودخترگرانبهارومطالعه کن تاپیکاشونو.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️