2777
2789

آبان👩‍🦯🧐مهربونه خیلیی عاشقمه حسس شیمش خیلیی قویه کافیه دلم گرفته باشه یا مامانم چیزی بهم بگه لامصب سریع میفهمه🤣😀

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفند

زود جوش میاره چرت و پرت میگه اما جدی نمیگه فقط خودشو میخواد خالی کنه 

با معرفته

در کل خوبه

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
آبان👩‍🦯🧐مهربونه خیلیی عاشقمه حسس شیمش خیلیی قویه کافیه دلم گرفته باشه یا مامانم چیزی بهم بگه لامص ...

وای ابانیا حس شیشم ندارن رسما موکل دارن 

یکیش خوده من

وای ابانیا حس شیشم ندارن رسما موکل دارن یکیش خوده من

دقیقاااا بهش میگم عشقم از کجا فهمیدی من یه چیزیم هست میگه خوب میفهمم دیگه

منم شهریوری هستم دخترخالم حالش بد باشه سریع میفهمم قبل ازاینکه خودش بهم بگه،بهش میگم سمانه چته چیزی شده میگفت نه چیزی نشده،میگمش چرا یه چیزی هست بعد میگه ازکجا فهمیدی گفتمش خب از صدات فهمیدم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن