2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین و خبر چین

734 بازدید | 30 پست

دوستان اگه کسی مراحل جداییو داره طی میکنه و شوهرش همه جا زنگ بزنه خونه همه بره به دروغ و نا حق پشت سر زنش حرف بزنه اونو پیش همه رسوا کنه فقط بخاطر اینکه همه بهش حس ترحم کنن

و خانوادش مجبورش کنن هر کاری کنه ک با ابروی زنش و خانواده زنش بازی بشه ایا همچین ادم و خانواده ای نرمالن؟؟؟و اینم بگم طرف میگه جدا هم‌ نمیشم باید زندگی کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مظلوم نمایی میکنه شوهرت؟ به جز ترحم چی دیگه به دست میاره؟ 

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

تازه بابای من سر طلاقش کلی حرف می‌زد اعصاب مامانم رو خراب میکرد بعد از عصبانیت مامانم فیلم می‌گرفت بعدم همه جا پخش کرد فیلم هارو که دیدین من حق داشتم😐

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا مظلوم نمایی میکنه شوهرت؟ به جز ترحم چی دیگه به دست میاره؟ 

کمبود دارن فقط دنبال اینن با ابروی منو خانوادم بازی کنن

۴ ماهه نه به من زنگ زده نه خبری ازم داره ولی به تمام فکو فامیلام‌زنگ زده ابرومو به دروغ برده یک روده راست تو شکمش نیست خانوادشم بی شخصیت ترینن

تازه بابای من سر طلاقش کلی حرف می‌زد اعصاب مامانم رو خراب میکرد بعد از عصبانیت مامانم فیلم می‌گرفت ب ...

خو که چی بشه با این‌کارا چی عایدشون میشه خو اون طرف ناموسشونه اگه ابرو طرفو ببرن به هر حال انتخاب خودشون بوده خودشونو زیر سوال میبرن

بدردت نمیخوره تا جوونی خودتو خلاص کن بزار طلاق نده برو مهرتو بزار اجرا دهنش که سرویس شد طلاقتم بگیر

خواهر جان مملکت نیست ک مرد سالاریه مهریه شده سالس یکی خو اینجوری مرد هم زن میگیره هم طلاق نمیده خیلی در حق ماها ظلم کردن

خو که چی بشه با این‌کارا چی عایدشون میشه خو اون طرف ناموسشونه اگه ابرو طرفو ببرن به هر حال انتخاب خو ...

چی بگم چون فامیل بودن مامان و بابای من الان بعد مامانم بابام ۴ سال ازدواج کرده هر ۴ تا طلاق گرفتم الان پنجمی رو گرفته نمیدونم چقدر احمقه اومده زن مردی شده که ۵ تا زن طلاق داده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲