2777
2789
عنوان

اندازه تيغه بيني جنين در ١٨ هفته

4096 بازدید | 16 پست

سلام اندازه تيغه بيني تو ١٨ هفته يا همون nb براي شما چند بوده ؟ من بچم دختره اندازه تيغه بينيش رو گفتن 6.1 ميلي متر دكتر گفت غربالگري خوبه بچت بينيش بزرگه از الان بايد پول عملش رو كنار بذاري خدا رو شكر ميكنم كه سالمه و سونو خوب بوده ولي يكم نگران كه از الان گفته بينيش بزرگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا الکی استرس نده به خودت 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

بچه به خودتون و اطرافیان نزدیک می‌ره دیگه یهو دماغش دوبل نمیشه که دکتر شوخی کرده 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
دماغ من خيلي خوبه همه فكر ميكنن عمل كردم ولي دماغ همسرم بزرگه اونم نه خيلي يكم

هیچی پس نگران نباش 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
سلام عزیزم برا منم آنومالی گفتن ۶.۵ الان داشتم سرچ میکردم تاپیکتونو دیدم خواستم ببینم بینی بچتون چطو ...

سلام بچه من مشكل ژنتيك داشت پيشنهاد ميكنم شما ازمايش ژنتيك بديد دماغش بزرگ نيست ولي يه سندرم نادر داره تيغه بيني چه خيلي كوچيك چه خيلي بزرگ با مشكل هاي ژنتيك مرتبطه من اون موقع نميدونستم كاشكي يه نفر بهم ميگفت 

سلامانشالله به سلامتی. میشه بگید الان وضعیت گل دخترتون چطوره؟ اخه nb ما هم 6.2 بود در هفته 18

سلام بچه من مشكل ژنتيك داشت شما هم اگر nb بزرگه به نظرم ازمايش ژنتيك بدي تا وقتي وقت هست بتونيد كاري انجام بديد بچه من سندرم خيلي نادري داشت كه تو غربالگري ها متوجه نشدن دور سرش هم كوچيك بود كمي

تيغه بيني چه خيلي كوچيك چه خيلي بزرگ با بيماريهاي ژنتيكي مرتبطه تو بارداري به نظرم تو غربالگري دكتر يه چيزي متوجه شد ولي بهم نگفت و خدا ميدونه چقدر سختي كشيدم دعا ميكنم از ته قلبم خدا به همه ي مادرا بچه ي سالم اعطا كنه و دردي كه من كشيدم هيچ مادري تجربه نكنه