2777
2789

فیزیو

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیو داره اشباع میشه خیلی به شهرت بستگی داره 

ولی بینایی کلا هر سال کمتر ۱۰۰ نفر میگرفته حقوق خیلیییی خوبیم داره بازارشم عالیه سختیشم نسبت به فیزیو اصلا قابل مقایسه نیست چه درسی چه کاری راحتتره 

فیزیو داره اشباع میشه خیلی به شهرت بستگی داره ولی بینایی کلا هر سال کمتر ۱۰۰ نفر میگرفته حقوق خیلییی ...

شما از درآمدش اطلاعی دارین؟

آخه پذیرش پزشکی هم زیاده مثلا

ولی بازم درآمدش بهتر از بینایی سنجی 

شما از درآمدش اطلاعی دارین؟آخه پذیرش پزشکی هم زیاده مثلاولی بازم درآمدش بهتر از بینایی سنجی

ملاک درامد پزشکی که میگی دکتری با حداقل ۱۵ سال طبابت و معروف بودنه...

حداقل ۵۰ تومنو راحت درمیارن 

توانبخشیا کلا درامدشون خوبه 

شما از درآمدش اطلاعی دارین؟آخه پذیرش پزشکی هم زیاده مثلاولی بازم درآمدش بهتر از بینایی سنجی

برا اینم گفتم اشباع 

چون شما بخوای کلینیک بزنی تو یه شهر پر از فیزیو رقابتت برا جذب مراجع خیلی سختتره چه از لحاظ کیفیت و وسایل و مهارت 

نسبت به کسی که تنها اپتومتریست یه شهر باشه 

فیزیو درامد بالاتری داره. اصلا به اشباع نزدیک هم نیست. ما جمعیت رو به پیری داریم نیازمون به فیزیوتراپ بیشتر هم میشه. اگه ظرفیتش از بینایی بیشتره به علت نیاز بیشتر به فیزیوتراپ نسبت به بینایی سنجه.علاوه بر اون مهاجرت فیزیوتراپ خیلی راحت‌تره چون سرفصل درسای بینایی تو خیلی از کشورها با ایران متفاوته. تکنسین های اپتیک رو جایگزین بینایی سنج کردن و عملا رشته بینایی وجود نداره