2777
2789
عنوان

کاش ریاضی م خوب بود🥲

113 بازدید | 20 پست

بخاطر ضعیف بودن ریاضی م نرفتم تجربی و عمرمو تو انسانی بدردنخور به فنا دادم 

الان اگه تجربی بودم حداقل پرستار میشدم

ای گی تو بختوم🤕

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه برگه های ریاضی ، رشته انسانی صحیح میکردم. همش رو هم بیست نمبارن. همه رو پاس کردم رفت

گند بزنن به ریاضی

برعکس حفظیاتم عالیه یه دور بخونم کامل حفظ میشم با سرعت بالا

من تجربه کردم همه چی معلم و استاد خوب هست

من سخت ترین درسای دانشگاه رو با بهترین استادا راحت پاس کردم با اینکه از اون درسا خوشم نمی اومد و تخصصم نبودن

یا تو مدرسه هم سالها از ادبیات بدم می اومد ولی پیش دانشگاهی یه معلم خوب داشتم کاری کرد نخونده ادبیاتم رو تو کنکور خیلی بالا زدم 

ریاضی هم معلمای خوبی داشتم و خودمم خصوصی گرفتم دیگه اسونترین درس بود برام 

عاشق ریاضی و فیزیک و شیمی و عربی بودم

از ادبیات و معارف و زبان بدم می اومد

فکر کن نمره تخصصی هام همیشه  از عمومی بالاتر بود

واکنش رشته پرستاری :فککککک نکنم

میدونم سخته ولی حداقل اینه که شاغل میشی

الان من با لیسانس فلسفه کجا میتونم استخدام شم بخدا که هیچ جا پارتی ام ندارم 

اگه انقدر آسون بود این همه ادم پشت کنکور نمیموندن برای پیرا

من همیشه صدمو برای درس میزارم سال اول کنکور رتبه م 3000 شد بخدا حتی یه آزمون یا کلاسم نرفتم

فرهنگیان خاستم که نیاوردم بعد روانشناسی قبول شدم لیسانس اونو گرفتم بعد الان دارم یه لیسانس دیگه میگیرم

من تجربه کردم همه چی معلم و استاد خوب هستمن سخت ترین درسای دانشگاه رو با بهترین استادا راحت پاس کردم ...

دقیقا منم دبیر ریاضی پیش دانشگاهی انقد خوب بود که 20 شدم ریاضی رو

ولی یازدهم با وجود تلاش خیلی زیاد بزور 10 شدم

میدونم سخته ولی حداقل اینه که شاغل میشیالان من با لیسانس فلسفه کجا میتونم استخدام شم بخدا که هیچ جا ...

انسانی ها مگر فرهنگیان بیارن.... خیلی ریاضی براشون چالشه. ی بدبینی خاصی دارن‌ با این حالی ک ریاضی شون خیلی سادس‌. گوش نمیدن چون فک میکنن سخته و نمیفهمن.