2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان با توجه به تجربه اے که دارم خرید و فروش ارزهاے دیجیتال سود آورے خوبے داره البته به شرط آموزش و یا کسب تجربه (بامقدار کم شروع کنید تا تجربه لازم رو بدست بیارید).و براے این کار صرافےهای مختلفے هم وجود داره .یکے از صرافے هاے خوب تو این زمینه صرافے بیت پین هست .که بیش از ۱۲۰ رمز رو میشه داخل این صرافے خرید و فروش کرد .حالااین صرافے یه جشنواره اهداے جایزه داره به این صورت که اگه شما تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ تو این صرافے ثبت نام کنید و احراز هویت سطح دو رو هم انجام بدین (خود سایت پشتیبان آنلاین داره که در مورد نحوه ثبت نام میتونید ازشون بپرسید)به صورت اتوماتیڪ در قرعه کشے پژو ۲۰۶ شرکت داده میشین

و نکته بعدے اینکه اگه از طریق لینکے که من گذاشتم وارد سایت بیت پین بشید و ثبت نامتان رو انجام بدید به خاطر کد رفرال یا همون کد دعوتے که من داخل لینڪ قرار دادم  ۱۵٪ تخفیف شامل شما میشه و همچنین صرافے به من هم ۱۵٪ تخفیف میده و این مورد دیگه محدودیت زمانے نداره یعنے تا زمانے که شما داخل این صرافے خرید و فروش انجام بدین ۱۵٪ تخفیف براے همیشه شامل حال شما هست .پس اگه شما به غیر از این لینڪ ثبت نام بکنید هیچ تخفیفے براے شما اعمال نمیشه

https://bitpin.ir/signin/?ref=Z5aIC1vB

خب به سلامتی🙄

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

@نی_نی_یار_شب  

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
از پشتش فهمیدی مسافرع؟

جرررررر😂😂😂🤣

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

مرسی اطلاع دادی 

واقعا تو زندگیمون تاثیر داشت 😐

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤