2777
2789

خوب ینی سرش شلوغه؟کارش زیاده؟یا نه کلا تو بیکاریم محل نمیزاره

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

محبت زبونی بدون عمل به درد نمیخوره

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کن ...کسی که حس بدی بهت میدرو از زندگیت باید هر چه زودتر بندازی بیرون چون تایمت و داری هدر میدی و اجازه نده کسی عمرتو تلف کنه چون الان تو دیگ بر نمیگرده تو لیاقت اینو داری ک با ارزش باهات رفتار بشه و لیاقتت رو بدونن 😊

خوب ینی سرش شلوغه؟کارش زیاده؟یا نه کلا تو بیکاریم محل نمیزاره

ب من هیچی نمیگه بعد ک اعصابم خورد میشه میگه وقت بکنم دوساعت میگیرم میخابم خودش ک میگه خیلی سرم شلوغه ولی من درک نمیکنم همش سرش شلوغ باشه 

کات کن ...کسی که حس بدی بهت میدرو از زندگیت باید هر چه زودتر بندازی بیرون چون تایمت و داری هدر میدی ...

واقعا حرف قشنگیه من الان خواب بودم یهو از فکرش بیخواب شدم ولی اون اصلا مهم نیس براش هیچی 

بهش بگو که دوست داری بهت ثابت کنه که واقعا دوست داره و فقط محبت زبونی و تو خالی نمیخوای

من وقتی قهر میکنم می شه بهترین مرد دنیا ولی اصلا اینجوری نیس با چت کردن وقت بزاره یا ارومم کنه