2777
2789
یعنی ممکن یه آدم حضوری با مجازی انقدر فرق کنه

با توجه به چیزی که شما میگی یعنی اگر حالت بد باشه حضوری کنارت باشه کاری میکنه که حالت خوب شه ولی شاید توی مجازی بلد نیست که چطوری حالتو خوب کنه یا چت کنه 

و خدایی که بشدت کافیست ...
اگه سرکاره و برای اینده داره تلاش میکنه درکش کن اگه  بیکاره  وقت نمیذاره وقتتو تلف نکن

اره سرکار میره درس میخونه منم نگفتم ۲۴ چت کنیم که فکر کن ی پیام میده با ی ساعت تاخیر منم ۲ساعت سین نمیکنم بعد ج میدم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به چیزی که شما میگی یعنی اگر حالت بد باشه حضوری کنارت باشه کاری میکنه که حالت خوب شه ولی شای ...

اره دقیقا حضوری فقط هرچی من بخام اون کار میکنه با کلی اصرار مجازی ی روز خوبه ی روز کلا نیستش 

دیشب ساعت ۳ نصفه شب جوابمو داده کسی ک تا اون‌موقع بیدار بوده میتونسته ۱۰ دیقه وقتشو واسه منم بزاره

اره دقیقا حضوری فقط هرچی من بخام اون کار میکنه با کلی اصرار مجازی ی روز خوبه ی روز کلا نیستش  ...

راستش یکم گیج کننده ست 😐ولی امیدوارم هرچی به خیر و صلاحتونه براتون اتفاق بیفته 🌱 

دقیقا آدم فکر میکنه دیگه دلش اینجا نیس 

خوب خودت باید ببینی چند چندین باهم اگر که واقعا دوست داشتنش الکیه که آدم خودش تقریبا اینو میفهمه باید دیگه رابطتون رو تموم کنید ولی اگرم واقعی که دیگه معلومه ، باهم دیگه جدی تر حرف بزنید که قصد هردوتون برای آینده چیه 

ددقیقا حضوری خیلی خوبه ها ولی از هم ک دوریم ی آدم خشکی میشه

اگر میدونی اذیتی و نمیتونی تحمل کنی بهتره تمومش کنی 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
خوب خودت باید ببینی چند چندین باهم اگر که واقعا دوست داشتنش الکیه که آدم خودش تقریبا اینو میفهمه بای ...

خودم حس میکنم واقعیه چون اصلا حرف بد یا درخواست بدی تا الان نداشته منم مشکل بهش میگم ی جوری آدم قانع میکنه 😁😁😁