2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم😣🤦🏻‍♀️

775 بازدید | 30 پست

دیروز و امروز تست‌هام هاله انداخته نزدیک یک هفتس درد شبیه پریودی شکم و کمرم دارم تا رونم. یکشنبه میرم ازمایش اما الان از فکر دارم دیوونه میشم ک ایا باردارم؟ اگ اره این دردا چیه دیگ؟ تو نت خوندم ممکنه بارداری خارج از رحمی باشه کسی مث من بوده میشه بگین؟🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه شو داشتم شهریورماه متاسفانه سقط شدازمایش بده اگه مثبت بوددراولین فرصت بروپیش دکتر

وای ن🤦 دکتر مگ میتونه کاری کنه اگ مشکلی باشه؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

انشاالله واسه شمامشکلی پیش نیادولی منم همین دردا رو داشتم جواب ازمایشم مثبت شددوستم گفت برودکتر چون خواهرش همین تجربه روداشت ولی منه..به حرف مامای مرکزبهداشت گوش دادم گفت بعدسونوی هشت هفته برو که توهفته ی ششم خونریزی کردم وتوهفته هفتم متاسفانه سقط شد انشاالله به لطف خدابرای شمامشکلی پیش نمیاد زیادبه خودتون استرس ندید

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
من هم درد داشتم اما موند!  هر روز انگار میخواستم پریود بشم اما نمیشدم.

چخوب خدابرات حفظش کنه

دردهای شبیه پریود بنظرم طبیعی باشه سعی کن کار سنگین انجام ندی به خدا توکل کن 

الامان از گوگل😣