2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم😣🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 30 پست
دیدی دردت زیاده برو دکتر اورژانسی. به من هفته 6 شیاف پروژسترون داد. 

زیاد نیس ولی تا تکون میخورم ی درد مزمن میاد اما لکه یا خونریزی چیزی ندارم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ده پونزده روز بعد از تاریخی که باید پریود بشی طبیعیه

اوهوم مرسی عشقم دلگرمی دادی🥺🤍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میگم شما وضعیتتون چی شد گل خانم؟

سلام ازمایش مثبت بود الان هفته ۶ هستم🥺😃

سلام ازمایش مثبت بود الان هفته ۶ هستم🥺😃

خداروشکر

هزاران بار مبارکه 

منم یه عالمه درد دارم

زیر شکم،سینه ها درد و سنگین

سوزش معده

و نمیدونم باردارم یا عوارض و علائم مربوط به لتروزول

کلا شکمم درد

انقدر که هربار حس میکنم پری شدم😪

خدایا مارو در برابر چیزایی که تو حکمتشو میدونی،ولی ما هیچی ازش نمیدونیم صبور کن
خداروشکر هزاران بار مبارکه  منم یه عالمه درد دارم زیر شکم،سینه ها درد و سنگین سوزش معده و ...

خیلی ممنونم عزیزم🤍اره منم دقیقا همینطور بودم معذرت میخوام پستان برجسته شده بود همش خسته و بیحال بودم. اتفاقا منم لترزول و hcg وhmg مصرف کردم لترزول جز بدخلقی عوارض دیگ ای نداشت برام ایشالله با خبرای خوش بیای

خیلی ممنونم عزیزم🤍اره منم دقیقا همینطور بودم معذرت میخوام پستان برجسته شده بود همش خسته و بیحال بود ...

من فقط لتروزول

چون یه کیست ۳۳ میل داشتم دکتر گفت یه آمپول بیشتر خطر داره

اونم گیرم نیامد اصلا و نزدم هیچی

خدا کنه کیست دردسر ساز نشه برام به قول دکتر

توکل به خدا

منم همش دلم میخواد بخوابم

روزه هم بیحالم میکنه

ولی پسرکم هم سحر خیز هم پر انرژی،اجازه خواب و استراحت نمیده

نه صبح تا ۱۱ شب یه یره مشغول شیطنت

ممنونم از دعای خیرت

ان شاالله شما هم نینی رو صحیح و سالم سر موقع خودش بغل بگیری🤲

من فقط لتروزول چون یه کیست ۳۳ میل داشتم دکتر گفت یه آمپول بیشتر خطر داره اونم گیرم نیامد اصلا و نز ...

ینی ی کیست ۳سانتی داشتی؟ اول اونو رفع نکرد؟ من یدونه کیست ۳میلی داشتم خیلی کوچیک بود بااینحال بهم دارو نداد اول با ال دی اونو ازبین برد بعد داد. اره امپول واسه تحریک تخمدانه زیادیش خیلی خطرناکه. عزیزم خداحفظش کنه برات بچه همینه دیگ😄

ینی ی کیست ۳سانتی داشتی؟ اول اونو رفع نکرد؟ من یدونه کیست ۳میلی داشتم خیلی کوچیک بود بااینحال بهم دا ...

من هیچ وقت کیست نداشتم

همیشه هم سونو میدادم روز ۱۲ مطلقا یه دونه فولی ۲۲ و چندتایی کوچیک تر داشتم

منتها چون باردار شدنم طول کشید دکتر گفت بیا لتروزول امتحان بکن

روز ۱۱ رفتم سونو یه فولیکولار کیست ۳۳ میل داشتم و تعدادی دیگه فولی ۱۶ و ۱۴ و ۱۳ و چندتا کوچیکتر

تو هر دوتا تخمدان به تعداد مساوی

منتها گفت اون کیست اجازه نمیده تا بهت آزادسازی بدم

حالا دیگه خدا عالمه چه به سرم رفته باشه

بارداری؟

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

من فکرمیکردم مجردی😁

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

مبارکه