2777
2789
عنوان

میخام از شوهرم شکایت کنم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 118 پست
توروخدا دعا کنید برامازش میترسم

ترس بزرگترین دشمنته،شوهر سابق منم ی وحشی ب تمام معنا بود گف خانوادتو میکشم جلو چشات،اگ ازم جداشی همون روز طلاق اسید میپاشم صورتت و... وحشتناک ترین تهدیدارو کرد و منم بخاطر همین تهدیدا ۱۰سال باهاش موندم ولی یجا دیگ بریدم و گفتم هرکار میخای بکن من ازت جدا میشم.وقتی دید تهدیداش دیگ جوابگو نیس گریه و زاری و التماس کرد،اخرشم گف جداشی دیگ بچه هاتو نمیبینی و من گفتم هرچی ک بشه پای تصمیمم میمونم. الان شکرخدا ۴ساله جداشدم و اونم گورشو گم کرد از زندگیم وقتی دید دیگ ازش نمیترسم و جلوش وایسادم دیگ عقب کشید و هیچ غلطیم نکرد. بنظرم کلا از مرد جماعت بترسی و نقطه ضعفتو بدونن سواستفاده میکنن و هر بلایی سرت میارن

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو با صورت جلسه پزشکی قانونی اونجا بگو اینطوری شده علت نیامدنت بعد برسی میکنه نامه مینویسه چقدرجراح ...

تو این ۹ سال تا یادمه سر یه شکستن قوری هم کتک خوردم

آقا خیانت میکرد دستش رو میشد من کتک رو می‌خوردم

تو بارداری جوری زد جفت گوشام دماغه دهنم خون بود بدنم سیاه و کبود شکایت کردم ازش افتاد ب گوه خوری که ببخش دیگ نمیکنم تا الان  پنج شش بار تا جدایی و دادگاه رفتم باز برم گردونده ب زور دعا و مهر مادرید نسبت به بچم😭

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
ترس بزرگترین دشمنته،شوهر سابق منم ی وحشی ب تمام معنا بود گف خانوادتو میکشم جلو چشات،اگ ازم جداشی همو ...

آفرین بهت واقعا

منم دقیقا پاسور همین تهدید هام و میترسم ازش شدیداً

اینم همین تهدید هارو می‌کنه که می‌کشمت بعدشم خودم رو میکشم که کسی مجازاتم نکنه..بچه رو میگیرم ازت

توروخداااا؟؟؟وای کاش اینجوری باشه واقعا خدایا

من ک رفته بودم اونجا یکی اومده بود سروصورتش زخمی بود نمیدونم از کی شکایت کرده بود ک انداختنش بیرون گفتن خودزنی کردی.منک نگا کردم نمیتونستم تشخیص بدم این چیزارو ولی اونا کارشون همینه

مثل اینکه واقعا دعا اثر داره که تا بحال با این همه مشکل موندی

می‌ره دعا میگیره ازش بدم میاد ازش بیزارم ولی انگار پای رفتن هم ندارم یکبار دعا گرفته بود به اسم من ولی انگار از طرف بچم که نتونم از بچه جدا شم و تا الآنم ۶ ساله موندم پای بچم

البته ک بچم اندازه جونم دوست دارم و چون پدر خوبی نیست میترسم بدم دستش

مثل اینکه واقعا دعا اثر داره که تا بحال با این همه مشکل موندی

فقط دعا نیس عزیزم بعضی وقتا ادم خودش خبر نداره ولی بخاطر وابستگی افراطی ب زندگی،شوهر،بچه،یا از بیکسی،بی پولی،ترس،سادگی و اعتماد؛ اجباری میمونه تحمل میکنه

من ک رفته بودم اونجا یکی اومده بود سروصورتش زخمی بود نمیدونم از کی شکایت کرده بود ک انداختنش بیرون گ ...

کاش شهر ماهم اینجوری باشن

من میترسم قبولم نکنن بعد یکماه و نیم

چون چن سری برا دکتر و چیزای دیگه با شوهرم بیرون رفتم به زور و دوربین داره پارکینگ نگن اگه درد داشتی چجوری پس رفتی بیرون؟

می‌ره دعا میگیره ازش بدم میاد ازش بیزارم ولی انگار پای رفتن هم ندارم یکبار دعا گرفته بود به اسم من و ...

چی بگم واقعا حداقل دیگه بچه دار نشو سعی کن شاغل بشی یا پول جمع کنی نمیشه تا اخر عمر این جور زندگی کنی بچه هم بزرگ میشه میره پی زندگی خودش تو میمونی و یه زندگی داغون

فقط دعا نیس عزیزم بعضی وقتا ادم خودش خبر نداره ولی بخاطر وابستگی افراطی ب زندگی،شوهر،بچه،یا از بیکسی ...

چقدر حرفات حرف دل منه

ترس از جامعه ترس از شوهرم و تهدیداش ترس از جدایی بچه بی پولی نداشتن حامی و ساااادگی

چی بگم واقعا حداقل دیگه بچه دار نشو سعی کن شاغل بشی یا پول جمع کنی نمیشه تا اخر عمر این جور زندگی کن ...

شاغل؟؟

من نمیتونم با گوشی خودم زنگ بزنم برا خودم غذا بخرم چجوری شاغل شم؟ به شدت بد دل و شکاکه

چی بگم واقعا حداقل دیگه بچه دار نشو سعی کن شاغل بشی یا پول جمع کنی نمیشه تا اخر عمر این جور زندگی کن ...

بعد بچه اولم سریع دوباره باردار شدم ناخواسته

طفلی تو ۸ ماهگی تو شکمم مرد انقد غصه خورده بودم سر خیانت این الدنگ

اندازه ده تا زایمان درد کشیدم مردم و زنده شدم تا زایمانش کنم و بعد اون بدنم خالی کرده ب شدت ضعیف شدم و رنگ سلامتی روحی و جسمی ندیدم

شاغل؟؟من نمیتونم با گوشی خودم زنگ بزنم برا خودم غذا بخرم چجوری شاغل شم؟ به شدت بد دل و شکاکه

انوقت این آدم میتونه پدر خوبی باشه🙁بعدم یه سنی به بعد فکر کنم ۹ یا ۱۰ سالگی باشه میتونه انتخاب کنه با کدوم طرف میخواد زندگی کنه