2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یک روزی مادر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 45 پست
مرسی عزیزم واقعا دیگه خسته شدم

درکت میکنم. ما خودمون نخواستیم بچه بیاریم.‌دوبار سقط کردم چون شرایطشو نداشتیم و کسی هم نمیدونه اما انقد زخم زبون و حرف شنیدم ک خدا میدونه. آخریش دوستم گفت مادرشوهرم گفته ماهرو نازاست یا راست میگه ک بچه نمیخواد! این حرف واقعا ناراحتم کرد.. مردم دوس دارن حرف در بیارن برا یکی و سرشون تو زندگی اینو اون باشه...

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کسیم ک کاملا ناامید بود ولی شد قول بهت میدم درست میشه

با دارو باردار شدی 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

عزیزدلممممم چرا ناراحتی . این که ناراحتی نداره . من برات دعا میکنم و از ته دلم میخوام خدا یه بچه خوشگل و سالم بهت بده عوضش توام یه سفره حضرت ابلفضل میندازی 🤲 رد خور نداره ایشالا که به خواستت میرسی 😘 راستی اصلا نباید استرس و ناراحتی داشته باشی که عمرا نمیشه . فکرت و آزاد کن راحت باش . معجزشو میبینی

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
باور داشته باش با خواست خدا حتما امسال مادر میشی فقط توکل کن و نترس 

انشالله  

دیشب مادرشوهرم ب دختر آبجیم گفته از نفرین منه گ اون بچه دار نمیشه انقد گریه کردم خدا خودش بالا سر هیت میبینه ک من بهشون بد نکردم

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
انشالله امسال اخرین ساله دونفره بودنتونه حتما دکتر برو

زیر نظر دکترم تنبلی تخمدان دارم ولی هنوز حامله نشدم 

میشی عزیزم.من بعد هفت سال مادرشدم

طبیعی یا با دارو عزیز 

میگن بی خیال باش ولی واقعا نمیشه

عزیزدلممممم چرا ناراحتی . این که ناراحتی نداره . من برات دعا میکنم و از ته دلم میخوام خدا یه بچه خوش ...

انشالله حتما برام دعا کن بخدا سفره حضرت ابوالفضل میندازم اسم خودم ام البنین هست 

انشالله حل میشه

انشالله واقعا از حرفایه بقیه خسته شدم

دقيقا ميدونم چي ميگي عزيزم

منم ٥ سال منتظر بودم و به همه در زدم علاوه بر علاقه شديد خودم به بچه ، از حرفهاي اطرافيان خسته شده بودم تو هر جمعي ميرفتم با حرفهاشون و نگاههاي پر از سوالشون شرمنده ميشدم يه عده هم خواسته يا ناخواسته با  دعاهايي كه ميكردن دلم رو ميشكستن 

دكتر هم كامل نااميدم كرده بود اما هيچ وقت نااميد نشدن و با سومين ivf باردار شدم 

ان شاالله خدا به دل شكسته ت نگاه كنه و تا سال ديگه اين موقع بچه ات تو بغلت باشه

دقيقا ميدونم چي ميگي عزيزم منم ٥ سال منتظر بودم و به همه در زدم علاوه بر علاقه شديد خودم به بچه ، ا ...

مرسی عزیز دلم منم از حرف بقیه خسته شدم دوس ندارم تو جمع برم 

این ماه دکتر لتروزل و سینال اف بهم داد تا ببینم خدا چی میخواد

انشالله حتما برام دعا کن بخدا سفره حضرت ابوالفضل میندازم اسم خودم ام البنین هست 

نگران نباش فقط استرس و ناراحتی از خودت دور کن جواب بارداریت اومد منم دعا کن 😘😘😘😘😘

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
نگران نباش فقط استرس و ناراحتی از خودت دور کن جواب بارداریت اومد منم دعا کن 😘😘😘😘😘

انشالله انشالله