2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یک روزی مادر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 45 پست
🤲🤲🤲 ان شاء الله به حق فاطمه زهرا یه فرزند سالم و صالح نصیبت میشه❤️❤️

مرسی عزیزم انشالله به دعای شما

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلم منم از حرف بقیه خسته شدم دوس ندارم تو جمع برم  این ماه دکتر لتروزل و سینال اف به ...

بزار یچیزی بهت بگم . من مامانم ۱۱ سال منتظر بچه بود . دیگه تهران و شهرستان دکتر نمونده بود ک مامان من نره . بعد از این که دیگه دکترا کاملا ناامیدش کردن . مامانمم دیگه از همه جا دس کشید اومد ۶ ماه نشست دیگه اعصابش به خاطر دکتر رفتن خورد نشد . رفتن سوریه اومدن بعد از ۱۱ سال من و باردار شد . دیگه شما که تازه ۵ سالی چیزی نیست

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

خواهرشوهرم چند روز پیش بعد از ۷سال ناباروری زایمان کرد. اون رفت کلینیک ناباروری ابن سینا تهران. Ivf کرد. چند تا از فامیلامون هم اونجا رفتن و خداروشکر نتیجه گرفتن. شما هم اگه دوست داشتی یه سر برو اونجا

ان شالله خدا یه بچه سالم و صالح بهتون میده🌹

مرسی عزیزم انشالله 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
خواهرشوهرم چند روز پیش بعد از ۷سال ناباروری زایمان کرد. اون رفت کلینیک ناباروری ابن سینا تهران. Ivf ...

من مشهدم عزیز 

رفتم برای ای وی اف دکتر گفت حالا چند دوره دارو استفاده کن نشدی ای وی اف میکنم

انشالله حتما برام دعا کن بخدا سفره حضرت ابوالفضل میندازم اسم خودم ام البنین هست 

منم دعا گوت هستم عزیزم    کلا امسال عید سر سفره هفت سین من همه منتظرهای نی نی رو دعا کردم و همه دخترهایی که دوست دارن مزدوج بشن 

انشاالله هر چه زودتر به خواسته دلت برسی گلم   آمین ننننننن

منم دعا گوت هستم عزیزم    کلا امسال عید سر سفره هفت سین من همه منتظرهای نی نی رو دعا کردم ...

مرسی فدادشم قربونت برم 

ن. مشکل خواصی دارین؟ 

منم یکم تنبلی تخمدان دارم 

منم یکم تنبلی تخمدان دارم 

من فقط یه ماما گفت تو نافت روغن بادام شیرین بریز 1ماه ریختم باردارشدم تنبلی داشتم. کیست. پریودیم نامنظم بود. بعد گفت ک تنبلی از سردی رحم روغن باعث گرم شدن رحم میشه. اگه یبوستم داشته باشی برطرف میشه. 

من فقط یه ماما گفت تو نافت روغن بادام شیرین بریز 1ماه ریختم باردارشدم تنبلی داشتم. کیست. پریودیم نام ...

منم از امشب میریزم امید بخدا

طبیعی یا با دارو عزیز  میگن بی خیال باش ولی واقعا نمیشه

چندسال دوا درمان فایده نداشت رهاش کردم چندسال یهویی باردارشدم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
چندسال دوا درمان فایده نداشت رهاش کردم چندسال یهویی باردارشدم

خداروشکر 

منم هی میخام بیخیال بشم نمیشه