یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مجردی با یه پسری دوس شدم تا بحال هم کافی شاپ نرفته بودم خلاصه رفتیم گفت چی میخوری منم فقط اسپرسو بلد بودم و نخورده بددم.وای خدا وحشتناک بود برام تلحخخخخخخ شکلاتشم ازون تلخ تر معده درد گرفتم تا شب
با فرم مدرسع رفتم سوارماشین شدم قرار اول با ارایش 😐😐اصلا نگاشم نمیکردم انگار قهر بودم خوراکی خرید بهم داد دستام بندری میلرزید اولین خوراکی ک خوردم بعدش دهنیمو خورد اگ اشتبا نکنم رانی بود یذرشو خوردم گفتم نمیخام بعد خودش خورد هف سال پیش بود الان ببینمش مث گراز وحشی میپرم بغلش
باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...
گوشی رو زد به شارژ از اون شارژهایی که باتری درمیاری ازگوشی میزنی ب برق ...یهو شارژکن دراومد تق خورد به سرش بذور خودمونگه داشتم...چه عاشقانه نگاه میکرد قرمز شد ازخجالت الآنم شوهرم هستن😀